Tek Mesaj Görüntüle
Eski 24.05.07, 15:15
osone Kullanıcısının Avatar'ı
osone osone çevrimdışı.
Member

osone RSS Feed

Alıntı:
Her profesyonel Linux kullanmaz.Meraklı kullanıcıda Linux kullanır.Burada herhangi bir "yanlış" yok.Bu bölüm ipucu bölümüdür ve her ipucu her kullanıcının ilgisini çeker.Mesela bu ipucu üzerinden birçok ipucuna ulaşılabilir.
sevgili ICEEXOL
her profesyonel derken kendini kastetmediğin belli orasını anladım... Öncellikle etraflı bir araştır bakalım profesyonel ne demek ve sonra bir bak bakalım kurumlar hangi programları ne amaçla kullanıyor.. neyse onu geçtik..

Alıntı:
Bilen yapar.Bilmeyenede öğrenene kadar yardımcı oluruz
de ne demek oluyor.. Biliyorsan yazarsın buraya anlatırsın.Bilmeyenden geri bilmiyorum diye mesajmı bekliyorsun amaç ne onu anlamadım..
Bu konu şöyle açılabilirdi:

"Windowsu kurarken boş boş oturacağımıza solitaire oynasak nasıl yaparız" Bu soru daha öncede sorulmuş (2006 ortalarında Xp için) ve 100$ da ödül konmuş cevap oldukça basit " shift+f10

solitaire için açılan ms-dos ekranında şu işlemleri yapmak yeterli:
cd \
cd "Program Files"
cd "Windows NT"
cd Solitaire
Solitaire.exe

Peki vistadada çalışıyormu ; cevap evet...Tek dikkat edilmesi gereken bu olay kurulum ilk başlar başlamaz değilde kurulum arayüzü geldiğinde geçerli olabiliyor.

Asıl güzel olan bilgisayarınız kurulum ile meşgulken sizinde bu arada registry editörü olan regedit'i kullanarak ince ayarları yapmayıda başarabilirsiniz..Ama zaten bir çift tıklama ile eski ayarlarımı alıyorum diyorsanız Solitaire oynamakla yetineceksiniz...

Alıntı:
Originally posted by GençTürk@May 24 2007, 10:57
Benim İşime çok yaradı saol ICEEXOL paylaşımların çok orjinal ve yararlı.Ayrıca bende Linux kullandım fakat her profesyonel Linux kullancak diye birşey yok sizi kınıyorum belki test için Vista kullancak bu kadar emin konuşmayın...Ayrıca bu kadar kaliteli bilgileri başka Türk sitesinde bulacağınızı sanmam...
[snapback]2871[/snapback]

yahu GençTürk ne yaptın mesela nasıl işine yaradı onu söylesene bana bir merak ettim İki arada format mı attın hemen naptın anlamadım...

Alıntıyla Yanıtla