arkadaşlar öncelikle iki yere konu açtıgımiçin özür dilerim yanlış yere konu açtıktan sonra gördüm sorunlarınız bölümünü bu arada ilginiz için teşekkürler benim makine hp bilmiyorum biliyormusunuz ama hp de bi recovery bölümü var bu silinince garanti gidiyo bu yüzden yükseltme yapmam lazım ama oturum açıkken
vista dvd sini takınca kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye bi hata veriyo. boot ederek yüklemeye çalıştıgımda ise yükseltme yapmak için oturum açıkken yükleme yapın diyo yani sadece temiz yüklemeye izin veriyo benim bilgisasyar c: ve d: olarak iki partisyon d: ye dokunamıyosun orası hp nin recovery yedekleme diski makineyi satın aldıgım yerdeki arkadaş temiz kurulum yapma
xp nin üzerine kur dedi yoksa recovery gider yani garanti gider makineyi alalı 2 ,3 ay oluyor yani garanti gitsin istemiyorum yoksa temiz kurulum yapacam yardımcı olursanız sevinirim bi yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler .