Vista'da Kullanıcı Hesap Denetimini Açın ya da Kapatın
Windows Vista Kategorisinde ve Kayıt Defteri Forumunda Bulunan Vista'da Kullanıcı Hesap Denetimini Açın ya da Kapatın Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu güvenlik önlemini, çalışmalarımı aksattığı için ve genelde ev ortamında bulunduğum için kapalı tutuyorum.. Siz aşağıdaki 2 farklı komut sayesinde ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Bu güvenlik önlemini, çalışmalarımı aksattığı için ve genelde ev ortamında bulunduğum için kapalı tutuyorum.. Siz aşağıdaki 2 farklı komut sayesinde istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz...Yapmanız gereken Start ardından Run'a girerek aşağıdaki komutlardan birini vermek.. Enable UAC Kod:
C:\Windows\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 1 /f Disable UAC Kod:
C:\Windows\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 17 | 05.07.09 10:26 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | ICEEXOL | 0 | 26 | 05.07.09 10:25 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 17 | 05.07.09 10:21 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 31 | 05.07.09 10:14 |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 270 | 04.07.09 07:48 |
|
|
|||
|
|||
|
erişim engellendi sorunu alıyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Komut Satırını yönetici yetkisinde çalıştırmalısınız.
|
|
|
|||
|
|||
|
Çok güzel oldu bunu kapatınca sağolasın ICEEXOL...
|
|
|
|||
|
|||
|
Bende de hata verdi daha sonra elle kayıt defterinde yaptım oldu.
Kayıt defteri girdilerini aldım. Buraya ekliyorum umarım işinize yarar... BAŞKA YOLA GEREK YOK.YÖNTEM ÇALIŞIYOR. ICEEXOL... |
|
|
|||
|
|||
|
Yanıt: Vista'da Kullanıcı Hesap Denetimini Açın ya da Kapatın
En temiz ve en doğru yol bu.
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar önce sorunumu anlatayım yardımcı olursanız çok sevinirim.
c/özellikler/paylaşım/gelişmiş paylaşım a girdim sanırım oradan kendi izinlerimi iptal ettim ve şu an c'ye giremiyorum hatta kullanıcı hesaplarına da giremiyorum hatta hiçbir şeye tıklamıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim |
![]() |
| Tags |
| account, acin, açın, control39u, denetimini, hesap, kapatin, kapatın, kullanıcı, user, vistada |
«
Vista'da Kayıt Defterindeki Seri Numaralarını Nasıl Bulunur
|
Vista Home Basic'te Aero 'yu Etkinleştirelim
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista'da kullanıcı adı nasıl değişir? | falcon417 | Sorunlarınız | 1 | 26.08.08 12:49 |
| Vista'da Klasör ya da Dosyaları Tek Tıklama ile Açın | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 21.08.08 11:00 |
| Vista'da Kullanıcı Hesap Denetimi (UAC) Hizmetini Kapatma Yöntemleri | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 25.05.08 12:50 |
| Windows Aero Efektlerini Tek Hamlede Açın ya da Kapatın | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 05.11.07 11:52 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:19.

Lineer Mod