| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Registry Ayarları Windows Vista'ya Kayıt Defteri Üzerinden Yapabileceğiniz İnce Ayarlar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Bu güvenlik önlemini, çalışmalarımı aksattığı için ve genelde ev ortamında bulunduğum için kapalı tutuyorum.. Siz aşağıdaki 2 farklı komut sayesinde istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz...Yapmanız gereken Start ardından Run'a girerek aşağıdaki komutlardan birini vermek.. Enable UAC Kod:
C:\Windows\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 1 /f Disable UAC Kod:
C:\Windows\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f
|
||||
|
||||
|
erişim engellendi sorunu alıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler...
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Komut Satırını yönetici yetkisinde çalıştırmalısınız.
|
||||
|
||||
|
Çok güzel oldu bunu kapatınca sağolasın ICEEXOL...
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende de hata verdi daha sonra elle kayıt defterinde yaptım oldu.
Kayıt defteri girdilerini aldım. Buraya ekliyorum umarım işinize yarar... BAŞKA YOLA GEREK YOK.YÖNTEM ÇALIŞIYOR. ICEEXOL... |
|
|
||||
|
||||
|
En temiz ve en doğru yol bu.
"Control"den kapatmak sorun çıkartıyor.![]() |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar önce sorunumu anlatayım yardımcı olursanız çok sevinirim.
c/özellikler/paylaşım/gelişmiş paylaşım a girdim sanırım oradan kendi izinlerimi iptal ettim ve şu an c'ye giremiyorum hatta kullanıcı hesaplarına da giremiyorum hatta hiçbir şeye tıklamıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim |
![]() |
| Tags |
| user, kapatin, control39u, acin, account |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Aero Efektlerini Tek Hamlede Açın ya da Kapatın | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 05.11.07 12:52 |
| Internet Explorer Güncellemelerini Kapatın | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 07.04.07 00:46 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |