Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirelim
Windows Vista Kategorisinde ve Kayıt Defteri Forumunda Bulunan Windows Vista'nın Bozulan Yazı Fontunu Eski Haline Getirelim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Windows işletim sistemleri Tahoma yazı fontunu kullanıyorlar. Kullandığınız tema yazılımlarının ardından bozulması muhtemel olan bu görünümü eski haline getirmek için ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Windows işletim sistemleri Tahoma yazı fontunu kullanıyorlar. Kullandığınız tema yazılımlarının ardından bozulması muhtemel olan bu görünümü eski haline getirmek için aşağıdaki registry dosyasını kullanabilirsiniz.
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes] "MS Shell Dlg 2"="Tahoma" "MS Shell Dlg"="Tahoma" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoSaveSettings"=dword:00000000 |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 20 | 05.07.09 10:26 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | ICEEXOL | 0 | 29 | 05.07.09 10:25 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 19 | 05.07.09 10:21 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 34 | 05.07.09 10:14 |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 277 | 04.07.09 07:48 |
|
|
|||
|
|||
|
nasıl yapıyoruz bu işi anlamadım ben harflar değişti boyutları değişti kimi yerde küçük ı okunmuyor kimi yer kare harf vb sembolle gösteri,yor
|
|
|
|||
|
|||
|
Temanı değiştirip eski haline getirirsen otomatik düzelir.
|
![]() |
| Tags |
| bozulan, eski, fontunu, getirelim, haline, vistanın, windows, xpnin, yazı |
«
Windows Vista'da Yeni Menüsüne PHP Dosya Türünü Ekleyelim
|
Vista'da Bilgisayarı Kilitle Ekranını Kaldıralım ya da Etkinleştirelim
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista'nın Yavaş Kapanma Problemi ve Çözüm Önerisi | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 2 | 02.09.08 18:30 |
| Windows Vista'nın 64 Bit Sürümünde Sürücü İmzası Doğrulamasını Devredışı Bırakalım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 16.05.08 13:48 |
| Dosyaları Önceki Haline Getirelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 29.01.07 17:16 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:00.

Lineer Mod