| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Registry Ayarları Windows Vista'ya Kayıt Defteri Üzerinden Yapabileceğiniz İnce Ayarlar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Windows işletim sistemleri Tahoma yazı fontunu kullanıyorlar. Kullandığınız tema yazılımlarının ardından bozulması muhtemel olan bu görünümü eski haline getirmek için aşağıdaki registry dosyasını kullanabilirsiniz. Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes] "MS Shell Dlg 2"="Tahoma" "MS Shell Dlg"="Tahoma" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoSaveSettings"=dword:00000000
|
||||
|
||||
|
nasıl yapıyoruz bu işi anlamadım ben harflar değişti boyutları değişti kimi yerde küçük ı okunmuyor kimi yer kare harf vb sembolle gösteri,yor
|
|
|
||||
|
||||
|
Temanı değiştirip eski haline getirirsen otomatik düzelir.
|
![]() |
| Tags |
| bozulan, eski, fontunu, getirelim, haline, windows, xpnin, yazı |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista'da Gizli Dosya ve Klasörleri Görünür Hale Getirelim | GençTürk | Resimli Anlatımlar | 1 | 29.06.08 01:08 |
| Windows XP'de Açılış ve Kapanış Seslerini Geri Getirelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 28.06.08 11:51 |
| Kilitlenen Açılış Sayfasını Eski Haline Getirelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 17.04.07 12:03 |
| Kaybolan Windows Seslerini Geri Getirelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 16.03.07 02:58 |
| Dosyaları Önceki Haline Getirelim | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 29.01.07 18:16 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |