| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Dosya boyutu 120 mb ve indirdikten sonra cd'ye yazmanız gerekiyor.Genelde açılış sorunlarınızı çözmek için kullanabilirsiniz ama kendim denemediğim için kesin birşey söylemem doğru değil.Yarın kesin olarak bilgi vereceğim.Denemek isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.Dil ,ingilizce. Tıklayın
|
||||
|
||||
|
ben indirdim sadece üç tane klasorden başka hiç bir şey yok nasıl çalıştırılıcak acaba ?
|
|
|
||||
|
||||
|
paylaşımın için sağol çok aramıştım böylle konsolu çünki bende yoktuve herhangi çökme olyında format atmak zorunda kalıyordum ben denedim türkçe vistaya olmuyoor ben içindeki tüm dosyaları ultraiso ile türkçeleri ile değiştirdim ve denedim şu olyları gördüm ;
1 bootable olmayan vlite ile bot edebilir şekilde hazırlanmış vistalarda hataları düzeltmiyo sırf bunun için bütün sürümleri denedim 2 eğer elinizde kurtarma konsolu olmayan bir vista var ise yukarda belirtiğim program ve benzeri ile bu isoyu açın ve tüm dosyalar ekleyin sonrada yazdırın işte size kurtarma konsolu olan bir bot edebilen bi vista dvd'si |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba Arkadaş ellerine sağlık.
Ben dc-hp-7800 model bilgisayar aldım aldığımda 3 ayrı bölümü vardı C: bölümü d: bölümü e: bölümü D: bölümünde recover diye bir klasör vardı dün akşam yanlışlıkla sildim ve dönüşüm kutusundan da sildim daha sonra aklıma geldi ama iş işten geçmişti ben recover dosyasını tekrar nasıl oluştura bilirim yardımlarınızı bekliyoırum. Teşekkür ederim. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Ben bir süredir bucd'yi kullanarak sistem geri yükleme yapıp önyükleme sorunlarını çözebiliyorum. Yapmanız gerek iso kalıbını cd'ye yazıp bu cd'den sistemi önyüklemek...
|
![]() |
| Tags |
| windows, vista, bit, kurtarma, cd39si |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista- XP Dual Boot Kullanımda XP Kurtarma Konsolunu Çalıştırmak | xxxxxx | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 20.06.08 15:53 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| Windows Vista'da Windows Gezgini Hataları ve Çözüm Önerileri | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 12.10.07 05:23 |
| Windows Vista-Windows XP Dual Boot | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 15 | 10.07.07 16:30 |
| Windows Vista'dan Windows XP'ye Geri Dönüş | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 03.06.07 02:26 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |