Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri.

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Windows Vista 32 Bit Kurtarma CD'si

Eski 01.02.08, 00:22
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Dosya boyutu 120 mb ve indirdikten sonra cd'ye yazmanız gerekiyor.Genelde açılış sorunlarınızı çözmek için kullanabilirsiniz ama kendim denemediğim için kesin birşey söylemem doğru değil.Yarın kesin olarak bilgi vereceğim.Denemek isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.Dil ,ingilizce.

Tıklayın

Eski 09.02.08, 16:21
vedo1 Kullanıcısının Avatar'ı
Member

vedo1 RSS Feed

ben indirdim sadece üç tane klasorden başka hiç bir şey yok nasıl çalıştırılıcak acaba ?

Alıntıyla Yanıtla
Eski 09.02.08, 22:23
mikrorganizma Kullanıcısının Avatar'ı
Member

mikrorganizma RSS Feed
Arrow

paylaşımın için sağol çok aramıştım böylle konsolu çünki bende yoktuve herhangi çökme olyında format atmak zorunda kalıyordum ben denedim türkçe vistaya olmuyoor ben içindeki tüm dosyaları ultraiso ile türkçeleri ile değiştirdim ve denedim şu olyları gördüm ;
1 bootable olmayan vlite ile bot edebilir şekilde hazırlanmış vistalarda hataları düzeltmiyo sırf bunun için bütün sürümleri denedim
2 eğer elinizde kurtarma konsolu olmayan bir vista var ise yukarda belirtiğim program ve benzeri ile bu isoyu açın ve tüm dosyalar
ekleyin sonrada yazdırın işte size kurtarma konsolu olan bir bot edebilen bi vista dvd'si

Alıntıyla Yanıtla
Eski 23.03.08, 20:49
kenevir47 Kullanıcısının Avatar'ı
Member

kenevir47 RSS Feed
Varsayılan Wista Ile Beraber Gelen Restore Recover Klasörü

Merhaba Arkadaş ellerine sağlık.

Ben dc-hp-7800 model bilgisayar aldım aldığımda 3 ayrı bölümü vardı C: bölümü d: bölümü e: bölümü D: bölümünde recover diye bir klasör vardı dün akşam yanlışlıkla sildim ve dönüşüm kutusundan da sildim daha sonra aklıma geldi ama iş işten geçmişti ben recover dosyasını tekrar nasıl oluştura bilirim yardımlarınızı bekliyoırum. Teşekkür ederim.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.05.08, 17:52
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed
Varsayılan Yanıt: Windows Vista 32 Bit Kurtarma CD'si

Windows Vista SP1 Türkçe Kurtarma CD'si Oluşturalım

Eski 08.11.08, 13:21
noluftu Kullanıcısının Avatar'ı
Member

noluftu RSS Feed
Varsayılan Yanıt: Windows Vista 32 Bit Kurtarma CD'si

Ben bir süredir bucd'yi kullanarak sistem geri yükleme yapıp önyükleme sorunlarını çözebiliyorum. Yapmanız gerek iso kalıbını cd'ye yazıp bu cd'den sistemi önyüklemek...

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
windows, vista, bit, kurtarma, cd39si

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Vista- XP Dual Boot Kullanımda XP Kurtarma Konsolunu Çalıştırmak xxxxxx Genel Bilgi ve İpucu 2 20.06.08 15:53
Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) ICEEXOL İndirme Adresleri 2 23.01.08 16:17
Windows Vista'da Windows Gezgini Hataları ve Çözüm Önerileri ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 2 12.10.07 05:23
Windows Vista-Windows XP Dual Boot ICEEXOL Resimli Anlatımlar 15 10.07.07 16:30
Windows Vista'dan Windows XP'ye Geri Dönüş ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 1 03.06.07 02:26

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 11:44.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım