| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Kodları not defterina yapıştırın ve uzantısını .bat yaparak kaydedin.Dosya'yı çalıştırın.Windows Update'e girerek yüklemeye başlayın. Kod:
@echo off reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\VistaSp1 /v Beta1 /t REG_SZ /d a2c3c14a-9586-4d37-9aaa-79fbd64069d2 /f reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\VistaSP1 /v Beta1 /t REG_SZ /d a2c3c14a-9586-4d37-9aaa-79fbd64069d2 /f echo Vista SP1 registry key has been set. Please check for updates in Windows Update.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ben yapdim olmuyor malesef microsft kapamiş o özelliği Link halinde nasil yükleyebiliriz acaba |
|
|
||||
|
||||
|
İngilizce Vista kullananlar için geçerli.
|
||||
|
||||
|
Tesekurler bende ise yaradi yukledim 52 mb 'di kurmasi uzun surdu ama sonnda oldu ,ve birde performans arti...bide soyle bi yaz cikdi
http://www.loadtr.com/b-136233-thhr.jpg bu ne demek olyuor??? |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Service Pack 1 yamasıını göremiyorum.
|
||||
|
||||
|
kod u çalıştırdım update e girdim bunları yükledi ustam
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Şu kadarını söyleyim denemediğim yol kalmadi yabanci sitelerdede var bu konuya benzer yollar hatta yine böle biri bi şey daha ekletiyo sistem dosyasına denedim yok yok yok olmuyo kesinlikle kuran çalıştıran geçsin karşıma görüyüm ya hikaye :P ben türkçede denemişdim olmamışda konuyu açan arkadaş eng olması lasım dedi ingilizce denedim dil yamasıyla komple ingilizce yapdim wini yok yine yok inglizce kurup denedim yinede olmuyor.. türkçesi çıkana kdr en iyi beklemek kasımda çıkacakmış zaten ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
saollllll
|
|
|
||||
|
||||
|
| download, orjinal, beta, pack, service, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 Beta Türkçe 32 Bit ve 64 Bit | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 17 | 13.05.08 20:38 |
| Windows Vista Service Pack 1 Final * Wave 0 (5 Dil)* | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 9 | 13.04.08 01:51 |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Güncel Sürüm | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 1 | 19.02.08 06:27 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |