| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
<div align="CENTER"> Çoklu dil desteğine sahip Vista SP1 'i torrent aracılığı ile indirebilirsiniz.Ben uTorrent programını kullanıyorum.Programı kullanmadan önce modeminizden programda ayarlı olan herhangi bir portu açmayı unutmayın.Tarafımdan denenmiştir.Aşağıdaki görüntüler ise kendi sistemimden alıntıdır. ![]() ![]() Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 32 Bit ve 64 Bit </div>
|
||||
|
||||
|
Klasörü çıkardık şimdi ne yapacagız
|
|
|
||||
|
||||
|
Kurmayı deneyebilirsin.
|
||||
|
||||
|
paylaşımın için teşekkürler hem 32 sini hem 64 ünü indirdim 64 bit olanı kurduğumda denetim masasına ve sistem özelliklerine ulaşamıyorum böyle bir problemle karşılaşan oldumu ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Umut arkadaşım bugün bu bende aynı belayı başıma aldım ancak öyle bir durumla karşılaşmadım.
Sayın adminim verdiğiniz bu sp1 paketini ultimate olan sistemime yükledim. Yalnız aşağıda vereceğim sorunlarla karşılaştım. 1. ekranın sağ alt köşesinde Windows vista rtm deneme sürümü ibaresi yazıyordu. 2. proplemsiz düzgün şekilde yüklememe rağmen hiçbir performans artışı olmadığı gibi ekranda yanıp sönmeler oldu ve sistem yavaşladı (sistemim ultimate gereksininmlerini fazlası ile karşılayacak donanıma sahip) 3. Ultimate sürümünü crakleyerek kullanmaktayım ki sistemi kuralı 10 gün oldu yükleme tarihim 20.11. 2007. buna ragmen sp1 kurulum sonrası crak işlemi devre dışı kalmış ve sisteminizi etkinleştirmeye 15 gün kaldı yazmakta idi.Denediğim 4-5 tür crak ın hiçbiri işe yaramadı tekrar etkinleştiremedim. burada önemli bir not kurduktan sonra sistemi direk craklamayıp crak dosyasında verilen lisans anahtarı ile etkinleştirmeyi denedim hayretlik bir şekilde microsoft windowsu kendisi etkinleştirmişti ve o şekilde kullanmaktaydım. Ama sp1 sonrası ne crak işe yaradı nede etkinleştirme. 4. çaresiz sistem geri yüklemeyi kullanarak windowsu sp1den önceye yükledim herşey normale döndü bu konuda bilmek istediğim 15 gün sonrasında şuan etkinleştirilmiş gözükmesine rağmen windows kilitlenebilirmi 5. bu sp1 paketini home bazicte kullanabilirmiyiz. yoksa sileyim gitsinmi |
|
|
||||
|
||||
|
1- Google'da Watermark SP1 olarak aratırsan eğer nasıl kaldıracağını bulabilirsin.
2-SP1'in performans sorunu yaratması hemen hemen imkansız.Bu sürüm beta olduğu için kararlılık sorunları olabilir ama RTM ile SP1 arasında performans farkını anlatan bir video forumda mevcut. 3-SP1'e özel bir aktivasyon aracı forumda mevcut.Toshiba OEM kullandığım için lisans ile ilgili bir sorunla karşılaşmadım. 4-SP1 kurulu olmadan önceki zamana döndüğüne göre lisansla ilgili bir sorun yaşamazsın. 5-SP1 tüm Vista sürümleri için geçerli.
|
||||
|
||||
|
selam ellerine sağlık vistanın sp1 türkçe yamasını indirdim ama bir türlü kuramıyorum setup exe ye tıklıyorum hiç birşey çıkmıyor kurmuyor kurulumunu anlatırmısın şimdiden teşekkürler çalışmalarının başarlarını dilerim |
|
|
||||
|
||||
|
Kurulum dosyası çalıştıktan sonra devamlı İLERİ...
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
kurulum dosyası çalışmıyorki hiç birşey çıkmıyor |
|
|
||||
|
||||
|
Arkaplanda çalışan programlar,hdd doluluk miktarı vs vs pek çok şey olabilir.
.Kaç MB dosya.Eksik inmiş olmasın.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Sayın Admin Service Pack1 e ait crack dosyasını forumda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
||||
|
||||
|
forum passvord ne demek ustam habire bir parola soruyor ben şifremle falan denedim giremedim konulara nasıl yapıcam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
| bit, turkce, beta, pack, service, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 Beta -Orjinal Download | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 10 | 23.07.08 17:54 |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe 6001.17128 v.744 (Yenilendi) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 29 | 05.05.08 11:05 |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Güncel Sürüm | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 1 | 19.02.08 06:27 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |