| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| İndirme Adresleri Windows Vista Servis Paketi Adresleri. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Dil paketini yüklerken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız ya da karşılaşmak istemiyorsanız , aşağıdaki yamayı sisteminize kurun. 32 Bit İndirin 64 Bit İndirin Türkçe Dil Paketi 32 Bit İndirin 64 Bit İndirin
|
||||
|
||||
|
arkadasim bilgisayarim vista premium fransizca bunu turkceye mi ceviriyor yani
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaş, Windows Vista Ultimate'de ve Enterprise'de bu özellik kullanılıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
yaa dostum 3 gundur geberim aramakdan, sen bari yardimci ol, toshiba dizustubilgisayari, vista home premium, almanca bu almancayi ingilizce veya turkce veya hollandca, yapma ihtimali varmi? cd yok vista nin... |
|
|
||||
|
||||
|
walla ben kurdum dil ayarlarına türkçe seçeneği ekleniyor ve türkçe oluyor güzel bişimiş saol...vista ultimate kullanıyorum...
|
|
|
||||
|
||||
|
merhaba kardeşim sen burda ben visteayı kurdum çok güzel oldu çalışıyo demişsin ama budaki türkce dil paketi yazanın altındaki dil paketinimi kurdun bi sorum daha olacak iki paketidemi kurdun cevap yazarsan sevinirim ii günler
|
|
|
||||
|
||||
|
İlk adreslerde bir soruna yönelik güncelleştirme mevcut.Dil paketini yüklerken herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorsan eğer güncelleştirmeyi kurmalısın.
Türkçe dil paketi yazan yerin altındaki paketlerden sadece bir tanesini kuracaksın.Eğer işletim sistemin 32 Bit ise 32 Bit'e,64 Bit ise 64 Bit yazan yere tıklayacaksın.
|
||||
|
||||
|
premium kullananlar içinde bir paket mevcutmu acaba ,bu paket yüklenmiyor
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
arkadasim ben kurdum ilk ônceben dil paketini kurdum olmadi sonra yamayi kurdum uyerine ama benim vista home halen almanca turkce olmadi yardim edermisin
|
|
|
||||
|
||||
|
Dil paketini sorunsuz bir şekilde yükledikten sonra ,denetim masasına geçin ve bölge&dil ayarlarından yüklü olan dil seçeneğini seçin.
|
||||
|
||||
|
merhaba
gecen gunde size yazdim bakin benim vista almanca ve ben sp1 yukledim sonra sizin dediginiz yamayi yukledim ve sonrada dil paketini yukledim bolgesel ayarlardan dili turkce sectim ama degismiyor ? neden olabilir sizce ... yardim lutfen |
![]() |
| Tags |
| paketi, dil, turkce, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Ultimate Türkçe Dil Paketi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 6 | 15.06.08 20:06 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| 16 Adet Windows Vista Dil Paketi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 5 | 24.05.07 20:26 |
| windows vista 64 bit türkçe | barisaltintas61 | Sorunlarınız | 0 | 26.03.07 23:25 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |