| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
10.03.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Türkçe dil paketi ve ultimate extraları hala yok sağolasın ICEEXOL ellerine sağlık... |
|
|
||||
|
||||
|
benim bir sorum olacak ing dil paketini indirdi ve otomatik yükledi olası bir durumda yeniden indirmek istemiyorum inen ing dil paketini karşıdan yüklenenlerde bulamadım bunu nereye atmış olabilir bulursam arşive atayım kalsın
tşk |
|
|
||||
|
||||
|
Hocam dosyaları buraya atıyor C:\Windows\SoftwareDistribution\Download işletim sistemin D sürücüsünde yüklüyse buraya bak D:\Windows\SoftwareDistribution\Download
|
|
|
||||
|
||||
|
sağolasın ıceexol benim makinalardandan birine geldi update olarak birine gelmiyordu nerden indiricem diye arıyordum bide bişey sorucam updateler iki makinaya aynı anda gelmiyor bazı extralar birkaç hafta arayla geliyor yada hiç gelmiyor bu konuda bi bilgin varmı
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| paketi, dil, vista, windows, adet |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Vista Ultimate Türkçe Dil Paketi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 6 | 15.06.08 20:06 |
| Windows Vista Türkçe Dil Paketi | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 16 | 30.04.08 16:56 |
| Vista dil paketi sorunu ? | erhanturan2702 | Sorunlarınız | 1 | 05.03.08 02:35 |
| Windows XP 25 Adet Dil Paketi | GençTürk | Windows Update | 0 | 25.11.07 21:06 |
| Vista'da Dil Paketi Sorunu [Çözüldü] | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 01.06.07 17:01 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |