16 Adet Windows Vista Dil Paketi
Windows Vista Kategorisinde ve Genel Bilgi ve İpucu Forumunda Bulunan 16 Adet Windows Vista Dil Paketi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Ne yazik ki paket'ler arasında henüz Türkçe bulunmuyor. Chinese (PRC) language kits : Download Chinese (Hong Kong SAR) language kits ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Ne yazik ki paket'ler arasında henüz Türkçe bulunmuyor. Chinese (PRC) language kits : Download Chinese (Hong Kong SAR) language kits : Download English language kits : Download Italian language kits : Download Spanish language kits : Download Swedish language kits : Download Japanese language kits : Download Portuguese (Brazil) language kits : Download Norwegian language kits : Download Dutch language kits : Download Finnish language kits : Download French-language kits : Download Russian language kits : Download German language kits : Download Danish language kits : Download Korean language kits : Download |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 20 | 05.07.09 10:26 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | ICEEXOL | 0 | 28 | 05.07.09 10:25 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 19 | 05.07.09 10:21 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 34 | 05.07.09 10:14 |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 277 | 04.07.09 07:48 |
|
|
|||
|
|||
|
Türkçe dil paketi ve ultimate extraları hala yok sağolasın ICEEXOL ellerine sağlık...
|
|
|
|||
|
|||
|
benim bir sorum olacak ing dil paketini indirdi ve otomatik yükledi olası bir durumda yeniden indirmek istemiyorum inen ing dil paketini karşıdan yüklenenlerde bulamadım bunu nereye atmış olabilir bulursam arşive atayım kalsın
tşk |
|
|
|||
|
|||
|
Hocam dosyaları buraya atıyor C:\Windows\SoftwareDistribution\Download işletim sistemin D sürücüsünde yüklüyse buraya bak D:\Windows\SoftwareDistribution\Download
|
|
|
|||
|
|||
|
sağolasın ıceexol benim makinalardandan birine geldi update olarak birine gelmiyordu nerden indiricem diye arıyordum bide bişey sorucam updateler iki makinaya aynı anda gelmiyor bazı extralar birkaç hafta arayla geliyor yada hiç gelmiyor bu konuda bi bilgin varmı
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| paketi, dil, vista, windows, adet |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Ultimate Türkçe Dil Paketi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 6 | 15.06.08 19:06 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 07:54.

Lineer Mod