| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
26.12.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaşlar biz bu komutlara nereye yazıyorzuz bilgisayar açılırken missng operating system diyor kalıyorr bir nebi bilgisdayar donuyorr hiç bir şekilde işlem yapılmıyorr vista cd taktım, xp cd si taktım, 98 cd si taktım ama bir türlü ne dos bölümüne neden başka bir yere grmiyo. bios ayarlarını da yaptım. şimdi ben bu sizin vermiş olduğunuz konutları nereye nasıl yazacam açıklama yapabilirseniz sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... inşallah güzel bir cevap ve üzel br sonuç alırım... |
|
|
||||
|
||||
|
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ?
Eğer Vista kullanıyorsanız.Vista DVD 'si ile sistemi başlatacaksınız ve kurtarma seçeneklerine giderek ,konsolu çalıştıracaksınız.
|
||||
|
||||
|
benim laptopda cd yok içinde kurulu yardım özelliği var dediler c: ve d: olarak iki ayrı yer var D: de ki dosyayı cd yaz de sonra kur dediler cdye yazdım o dosyayı cd yi takıp kurdum pc yi dosya felan yükledim pc yi yeniden başlatmam gerekti başlattım cd yi unutmuşum içinde bişiler oldu şuan ekranda operating not found(işletim sistemi bulunamadı) diye bi yazı var komut satırı açamıyom yardımınızı bekliyom
|
|
|
||||
|
||||
|
İşletim sistemi bulunamıyor. Dolayısı ile kurulumu yaptığınızdan pek emin değilim. Oluşturmuş olduğunuz cd bir kurtarma cd'si mi ?
| cozumu, hatasi, system, operating, missing, acilista |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım | dolphin76 | Sorunlarınız | 8 | 06.04.08 19:09 |
| Windows Açılışındaki BOOTMGR Missing Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 11.02.08 19:19 |
| Vista Açılışındaki Operating System Not Found Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 26.12.07 21:16 |
| Açılışta "boot.ini dosyası eksik" Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.09.07 13:02 |
| NLTDR is Missing Hatası | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 21.05.07 16:44 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |