| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
19.03.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Üstad süpersin, vallahi vista kullanmama ragmen habersizdim. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Valla aynen bende habersizdim çok saol... |
|
|
||||
|
||||
|
print screen yapıp painte atıp üzerinde değişiklik yapmaya paydos. walla çok saol patron. emeğine sağlık..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben bulamadım verdiğiniz yolu takip etmeme rağmen.
|
|
|
||||
|
||||
|
Başlat menüsünü klasik konuma getirin.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Maalesef yine bulamadım. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
![]() uzun bir aradan sonra ekran alıntı aracının neden olmadığını tesadüfen tespit edebildim. Vista Premiumu varsayılan ayarlarla kurdum ve aklıma ekran alıntı aracına bakmak geldi. Arama kısmına ekran alıntı yazım veee birde baktım bu araç çalışıyor. Önce hayret ettim acaba daha önce neden çıkmıyor diye neyse fazla üstünde durmadım vistayı optimize etmeye başladım. Tüm işlemleri bitirdim ve masaüstüne kısayolunu eklediğim ekran alıntı aracını çalıştırmak istediğim maalesef yine kaybolmuş. En azından sorunun kaynağını bulduğum için hemen yaptığım ince ayarları tek tek kontrol ettim ve sonunda sorunun kaynağını buldum.Arkadaşlar Windows Bileşenleri Ekle/Kaldırdan Tablet PC'yi kaldırırsanız ekran görüntü aracı çalışmıyor. Sevgili Admin bu bilgileri doğrulayabilirmisin. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Bu forumdan edindiğim bilgiler doğrultusunda bazı ince ayarlar yapmıştım. Hızlı kapanma, gereksiz hizmet ve bileşenlerin kaldırılması, UAC denetimi vs. vs. bunun gibi ayarlamalar yapmıştım. Birde Denetim Masası-Program ekle/kaldır dan Windows Bileşenleri Ekle Kaldırda Bulunan Tablet Pc var işte onu kaldırdım. Daha sonra başlat menüsünde Ekran Alıntı Aracını aradığımda bulunamadı. Tekrar tablet pc seçeneğini kurduğumda bu araç çalışmaya başladı. Bunu tesadüfen buldum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Ekran Alıntısı aracını kullanarak sadece dikdörtgen değil aşağıdaki gibi serbest alıntılarda yapabilirsiniz. ![]() Örnek; ![]()
|
||||
|
||||
|
yıllardır print screen tuşuna basıp paint'ten ekran görüntüsü aldıran windows sonunda bir teşekkürü hak etti
![]() mac'de olsun, linux'ta olsun yıllardır olan bu uygulamanın 2007 baharında bize hizmet verebilmesi yine de takdire şayan ![]() bu serzenişim basit bir programcığı yıllarca XP'ye koymayışlarındandır... (ICEEXOL, bu ilk mesajım. disiplinli ve kıymetli bilgiler içeren sitenizin devamlı olmasını dilerim. başarılar ) |
![]() |
| Tags |
| tool, snipping, araci, alintisi, ekran |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| IEFix Aracı | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 3 | 16.07.08 02:34 |
| Vista'da Ekran Alıntısı Aracını Bulamıyorum ? | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 5 | 12.03.08 18:10 |
| ekran alıntısı aracının kısayolu var mı ? | engintunbel | Sorunlarınız | 3 | 21.01.08 22:56 |
| ekran alıntısı aracının kısayolu var mı ? | Sorunlarınız | 0 | 01.01.70 03:00 | |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |