Uxtheme Kopyalamada Sorun Yaşayanlar
Windows Vista Kategorisinde ve Genel Bilgi ve İpucu Forumunda Bulunan Uxtheme Kopyalamada Sorun Yaşayanlar Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar Vistaya tema yükleyebilmemiz için gereken uxtheme patch'i yapamıyorsanız. Dosya izinlerini aldığımız halde dosyalar kullanımda olduğu için değiştirilemiyor uyarısından kurtulmamız ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar Vistaya tema yükleyebilmemiz için gereken uxtheme patch'i yapamıyorsanız.
Dosya izinlerini aldığımız halde dosyalar kullanımda olduğu için değiştirilemiyor uyarısından kurtulmamız için aşağıdaki yöntemi uygulayın. Öncelikle dosyaların yönetim haklarını aldığınızı varsayıyoruz. System32 klasörüne girip tek tek aşağıda isimlerini yazdığım dosyaların uzantılarını değiştireceğiz. Eski adı::shsvcs.dll Yeni adı::shsvcs.old Eski adı::themeui.dll Yeni adı::themeui.old Eski adı::uxtheme.dll Yeni adı::uxtheme.old Bu işlemi yaptığınızda hem uxtheme dosyalarını rahatlıkla kopyalayabilirsiniz hemde orijinal dosyaların yedeğini almış olursunuz. (her ihtimale karşı) Daha sonra ICEEXOL'un vermiş olduğu linkten uxtheme patch'i indirip system32 klasörüne kopyalayabilirsiniz. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | midfielder58 | 12 | 1955 | 25.09.07 19:43 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | digger | 1 | 867 | 11.09.07 21:19 |
|
|
|||
|
|||
|
Sağolasın ben anlattıklarınız sayesinde yaptım kafam karısmıstıda.
|
![]() |
| Tags |
| kopyalamada, sorun, uxtheme, yasayanlar, yaşayanlar |
«
Vista Görüntü Resimlerinin Saklandığı Klasör
|
Vista SP1 ve RTM Sürümler Arasındaki Dosya Transferi Performansı
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia sorun driver | Emirrrrrrrrrr | Sorunlarınız | 4 | 24.09.08 18:08 |
| Sağ Menüde Sorun Var... [Çözüldü] | l3eter_l3ocek | Windows XP / Dizin | 12 | 28.12.07 02:24 |
| vista dream scene sorun [Çözüldü] | hakdemir | Sorunlarınız | 1 | 01.03.07 16:38 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:42.

Lineer Mod