Vista Aero Masaüstü'nü Çalıştıralım
Windows Vista Kategorisinde ve Genel Bilgi ve İpucu Forumunda Bulunan Vista Aero Masaüstü'nü Çalıştıralım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Windows Vista 'Da Aero arabirimi doğrudan açılmayabiliyor. Vista kurulum rutininin sonunda yapılan performans testinin sonucuna göre alınan bir karar bu. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
![]() Windows Vista 'Da Aero arabirimi doğrudan açılmayabiliyor. Vista kurulum rutininin sonunda yapılan performans testinin sonucuna göre alınan bir karar bu. Örneğin 512 MB belleğiniz varsa, ekran kartınız desteklese bile Aero açılmayacaktır. Bu durumda Aero'yu elle açmanız gerekecek.. AERO ARABİRİMİNİ ÇALIŞTIRALIM.. 1-Başlat küresinden "All Programs >> Accesories" yolunu takip edip, Command Prompt girdisine sağ tuşla tıklayın ve açılan menüde "Run as Administrator" seçin. 2- Komut satırında "regedit" yazarak, kayıt defteri düzenleyicisini çağırın. 3-Buradan "HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows/ DWM" girdisine ilerleyin. 4- Composition anahtarını çift tıklayıp 1 değerini girin. 5- Composition Policy anahtarını çift tıklayıp 2 değerini girin. 6. Kayıt defterinden çıkın ve komut satırında "net stop uxsms" komutunu çalıştırın. 7. "net start uxsms" komutuyla servisi tekrar çalıştırın. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 17 | 05.07.09 10:26 |
|
|
Genel Bilgi ve İpucu | ICEEXOL | 0 | 26 | 05.07.09 10:25 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 17 | 05.07.09 10:21 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 31 | 05.07.09 10:14 |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 270 | 04.07.09 07:48 |
|
|
|||
|
|||
|
patron çok teşşekür. home basic lisanslı kullanıcılarında bu özellği bu şekilde ayarlayarak aktif edebilir herhalde dimi ?. emeğine sağlık.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Aero arabirimine sahip en düşük sürüm Windows Vista'nın Home Premium paketidir.... |
|
|
|||
|
|||
|
Adminim, bende Vista Ultimate var bildiiniz gibi,Konularda yardimlariniz olmustu, ve benimkisi 512 MB Ram yani calisir die düsünüorum, ama bi sorun var; o´da iste benim Vistam almanca ve Ingilizce terimleri harfi harfiyen tercüme ettiiim zaman, menüdeki seyleri bulamiorum, acaba hic olmassa birde Konuyu resimli olarak anlatmaniz mümkünmüdür acaba...cok güzel olur...Yardimlariniz icin simdiden tskler...
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sorun cözülmüstür, cok tskler Adminim !
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
bunu türkçe olanda gösterirmisin |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
bende denedim ayarları yaptım ama bir şey olmadı temalardada göremedim |
|
|
|||
|
|||
|
Olmaması mümkün değil..Sisteminizin özellikleri nedir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Benim sistemim pentium 2,4
768 ram 64 mb ekran kartı bende çalışmaması normal sanırım. |
|
|
|||
|
|||
|
ben denedim ve açıldı teşekkürler
|
![]() |
| Tags |
| aero, calistiralim, Çalıştıralım, masaustu39nu, masaüstü'nü, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Tüm Sürümlerde Aero Arabirimini Çalıştıralım (Home Basic Dahil) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 14 | 30.06.08 09:18 |
| Vista'da Ekran Koruyucularını Kısayoldan Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 26.12.07 22:39 |
| .HLP Uzantılı Dosyaları Windows Vista'da Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 19.12.07 13:33 |
| AutoCAD 2007 Programını Windows Vista'da Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 13.09.07 14:46 |
| Windows Vista'da .OGM Uzantılı Video Dosyalarını Çalıştıralım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 25.05.07 10:34 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:29.

Lineer Mod