| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
07.02.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
patron çok teşşekür. home basic lisanslı kullanıcılarında bu özellği bu şekilde ayarlayarak aktif edebilir herhalde dimi ?. emeğine sağlık. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Aero arabirimine sahip en düşük sürüm Windows Vista'nın Home Premium paketidir....
|
||||
|
||||
|
Adminim, bende Vista Ultimate var bildiiniz gibi,Konularda yardimlariniz olmustu, ve benimkisi 512 MB Ram yani calisir die düsünüorum, ama bi sorun var; o´da iste benim Vistam almanca ve Ingilizce terimleri harfi harfiyen tercüme ettiiim zaman, menüdeki seyleri bulamiorum, acaba hic olmassa birde Konuyu resimli olarak anlatmaniz mümkünmüdür acaba...cok güzel olur...Yardimlariniz icin simdiden tskler...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Sorun cözülmüstür, cok tskler Adminim !
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
bunu türkçe olanda gösterirmisin |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
bende denedim ayarları yaptım ama bir şey olmadı temalardada göremedim |
|
|
||||
|
||||
|
Olmaması mümkün değil..Sisteminizin özellikleri nedir.
|
||||
|
||||
|
Benim sistemim pentium 2,4
768 ram 64 mb ekran kartı bende çalışmaması normal sanırım. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ben denedim ve açıldı teşekkürler
|
![]() |
| Tags |
| calistiralim, masaustu39nu, aero, vista |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Tüm Sürümlerde Aero Arabirimini Çalıştıralım (Home Basic Dahil) | GençTürk | Resimli Anlatımlar | 14 | 30.06.08 10:18 |
| Vista'da Ekran Koruyucularını Kısayoldan Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 26.12.07 23:39 |
| .HLP Uzantılı Dosyaları Windows Vista'da Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 19.12.07 14:33 |
| AutoCAD 2007 Programını Windows Vista'da Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 13.09.07 15:46 |
| Windows Vista'da .OGM Uzantılı Video Dosyalarını Çalıştıralım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 25.05.07 11:34 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |