Vista SP1'de Sağ Alttaki Sürüm Numarasını Kaldıralım
Windows Vista Kategorisinde ve Genel Bilgi ve İpucu Forumunda Bulunan Vista SP1'de Sağ Alttaki Sürüm Numarasını Kaldıralım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>C:/Windows/System32/en-US içine girip indirdiğimiz hacklenmiş dosya ile burada bulunan user32.dll adlı dosyayı değiştiriyoruz. Gerekli Dosyaları İndirin...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
![]() C:/Windows/System32/en-US içine girip indirdiğimiz hacklenmiş dosya ile burada bulunan user32.dll adlı dosyayı değiştiriyoruz. Gerekli Dosyaları İndirin |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | GençTürk | 0 | 123 | 29.11.08 12:33 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 242 | 12.06.08 15:06 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 388 | 12.06.08 15:03 |
|
|
Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | GençTürk | 0 | 3560 | 10.06.08 15:19 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 444 | 05.06.08 16:17 |
|
|
|||
|
|||
|
USTA DEĞİŞTİRDİM OLMADI YAZI HALEN DURUYOR
|
|
|
|||
|
|||
|
Sistemi yeniden başlattınız mı ?
|
|
|
|||
|
|||
|
iyi de vista izin vermiyor ki nasıl yapacaz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
ama çözemedim |
|
|
|||
|
|||
|
Aynı yolu izleyin ve bu kez TR klasörüne yollayın.
|
|
|
|||
|
|||
|
Forumda birçok konuda "Dosya sahipliğini alma, Türkçe sürümlerde tr-TR klasörüne yollanma" gibi soruların çözümü var. Forumu incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Türkçe vista ultimate kullanıyorum dosya yetkisini aldım ama bu seferse değiştirmek istediğiniz dosya başka program tarafından çalışdığı için değiştirilemiyor uyarısı veriyor bir türlü değiştiremiyoruz bu dosya sistem32 de tr klasöründe ama anlattığım gibi bir türlü değiştirilmiyor güvenli kip de başlattım yine olmadı bir bilen varsa paylaşalım saygılar.
|
|
|
|||
|
|||
|
"tr-TR" klasöründeki hacklenmemiş user32.dll adlı dosyayı sahipliğini aldıktan sonra adını user32.dll.old yapın. Ardından hacklenmiş dosyayı atın buraya ve restartlayın. Bu da forumda;
Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/Uxtheme-Kopyalamada-Sorun-Yaayanlar-t2707.html |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| alttaki, kaldiralim, kaldıralım, numarasini, numarasını, sağ, sag, sp1'de, sp139de, surum, sürüm, vista |
«
Vista- XP Dual Boot Kullanımda XP Kurtarma Konsolunu Çalıştırmak
|
Windows Vista'da Zararlı Siteleri Engellemenin Kısa Yolu
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 Sürüm Notları | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.04.08 15:45 |
| Microsoft Office 2007'yi Windows Vista'dan Kaldıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 25.12.07 00:51 |
| EasyBCD Kullanarak Vista Bootloader'ı Kaldıralım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 1 | 23.05.07 11:52 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:25.

Lineer Mod