Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar.

sponsor links

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Vista SP1'de Sağ Alttaki Sürüm Numarasını Kaldıralım

Eski 15.12.07, 22:35
GençTürk Kullanıcısının Avatar'ı
GençTürk GençTürk çevrimdışı.
Power Member

Yer: Istanbul.
GençTürk RSS Feed

C:/Windows/System32/en-US içine girip indirdiğimiz hacklenmiş dosya ile burada bulunan user32.dll adlı dosyayı...

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 05.01.08, 22:09
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana

Merhaba,

Biraz önce kendi sistemimde denedikten sonra olumlu sonuca ulaştım.

Dosyayı tr-TR klasörüne yollamadan önce eski dosyanın sonuna .bak uzantısını ekleyin.Yani dosyadı.mui.bak olacak şekilde.Ardından bu dosyayı gönderin.Sistemi yeniden başlattığınızda sağ köşede watermark görünmeyecektir.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız eğer yardım ederiz tekrar.

Eski 07.01.08, 02:13
vollkan Kullanıcısının Avatar'ı
Member

Alıntı:
Merhaba,

Biraz önce kendi sistemimde denedikten sonra olumlu sonuca ulaştım.

Dosyayı tr-TR klasörüne yollamadan önce eski dosyanın sonuna .bak uzantısını ekleyin.Yani dosyadı.mui.bak olacak şekilde.Ardından bu dosyayı gönderin.Sistemi yeniden başlattığınızda sağ köşede watermark görünmeyecektir.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız eğer yardım ederiz tekrar.

[/b]
anlattıgın gibi yaptım gene olmadı:( acaba bu hackli dosyanın sonunadamı bat ibaresini ekleyecegiz çünkü aynı dosyayla degişmiyor yanına kopyalanıyor yazı hala duruyor ustam bi yardım çok tşkler saygılar..
Alıntıyla Yanıtla
Eski 07.01.08, 02:27
Yönetici

Hayır uyarlanmış dosyanın uzantısını değiştirmeyin.tr-TR klasöründeki user32.dll.mui dosyasının üzerinde tam yetki alın ve sonuna .bat ekleyin.

Ardından uyarlanmış dosyayı tr-TR klasörüne yollayın ve sistemi yeniden başlatın.

Şimdi bu dosya doğal olarak explorer.exe adlı kabaca windows pencerelerinden sorumlu servisle ilişkili.Bazen yaz kalktığında ,windows üzerinde açtığınız pencereleri kapatamıyorsunuz.

Herneyse kafanız karışmasın ,siz uygulayın.Ben bekliyorum.

Eski 12.01.08, 01:48
vollkan Kullanıcısının Avatar'ı
Member

Unhappy

Alıntı:
Hayır uyarlanmış dosyanın uzantısını değiştirmeyin.tr-TR klasöründeki user32.dll.mui dosyasının üzerinde tam yetki alın ve sonuna .bat ekleyin.

Ardından uyarlanmış dosyayı tr-TR klasörüne yollayın ve sistemi yeniden başlatın.

Şimdi bu dosya doğal olarak explorer.exe adlı kabaca windows pencerelerinden sorumlu servisle ilişkili.Bazen yaz kalktığında ,windows üzerinde açtığınız pencereleri kapatamıyorsunuz.

Herneyse kafanız karışmasın ,siz uygulayın.Ben bekliyorum.[/b]
yok usta ne yaptıysam yazı kalkmıyor
Alıntıyla Yanıtla
Eski 12.01.08, 01:54
Yönetici

Merhaba ,

Ben denemedim.Birde siz deneyin.Orjinal user32.dll.mui dosyasını saklayın ve RC1'in ardından değişen dosyanın yerine koyun.Buradaki orjinal dosya Windows Vista DVD'si içerisindeki dosya olacak.
Eski 29.06.08, 18:57
melen Kullanıcısının Avatar'ı
Banned

Yer: Ankara
Lightbulb Yanıt: Vista SP1'de Sağ Alttaki Sürüm Numarasını Kaldıralım

Merhaba,

Arkadaşlar niye böyle uğraşıyorsunuz ki?

HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Dekstop

PaintDekstopVersion=0

olacak.İşte bu kadar!
Alıntıyla Yanıtla
Comment

Tags
kaldiralim, numarasini, surum, alttaki, sag, sp139de, vista

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Windows Vista SP1 RC 6001.18000 Türkçe (Güncel Sürüm) ICEEXOL İndirme Adresleri 6 18.04.08 19:04
Windows Vista'da Güvenlik Merkezini Kaldıralım ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 1 30.03.08 23:21
Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Güncel Sürüm ICEEXOL İndirme Adresleri 1 19.02.08 06:27
Microsoft Office 2007'yi Windows Vista'dan Kaldıralım ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 25.12.07 01:51
EasyBCD Kullanarak Vista Bootloader'ı Kaldıralım ICEEXOL Resimli Anlatımlar 1 23.05.07 12:52

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 11:43.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım