| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
![]() C:/Windows/System32/en-US içine girip indirdiğimiz hacklenmiş dosya ile burada bulunan user32.dll adlı dosyayı... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Biraz önce kendi sistemimde denedikten sonra olumlu sonuca ulaştım. Dosyayı tr-TR klasörüne yollamadan önce eski dosyanın sonuna .bak uzantısını ekleyin.Yani dosyadı.mui.bak olacak şekilde.Ardından bu dosyayı gönderin.Sistemi yeniden başlattığınızda sağ köşede watermark görünmeyecektir.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız eğer yardım ederiz tekrar. ![]()
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Hayır uyarlanmış dosyanın uzantısını değiştirmeyin.tr-TR klasöründeki user32.dll.mui dosyasının üzerinde tam yetki alın ve sonuna .bat ekleyin.
Ardından uyarlanmış dosyayı tr-TR klasörüne yollayın ve sistemi yeniden başlatın. Şimdi bu dosya doğal olarak explorer.exe adlı kabaca windows pencerelerinden sorumlu servisle ilişkili.Bazen yaz kalktığında ,windows üzerinde açtığınız pencereleri kapatamıyorsunuz. Herneyse kafanız karışmasın ,siz uygulayın.Ben bekliyorum.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba ,
Ben denemedim.Birde siz deneyin.Orjinal user32.dll.mui dosyasını saklayın ve RC1'in ardından değişen dosyanın yerine koyun.Buradaki orjinal dosya Windows Vista DVD'si içerisindeki dosya olacak.
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Arkadaşlar niye böyle uğraşıyorsunuz ki? HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Dekstop PaintDekstopVersion=0 olacak.İşte bu kadar! ![]() |
![]() |
| Tags |
| kaldiralim, numarasini, surum, alttaki, sag, sp139de, vista |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Vista SP1 RC 6001.18000 Türkçe (Güncel Sürüm) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 6 | 18.04.08 19:04 |
| Windows Vista'da Güvenlik Merkezini Kaldıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 30.03.08 23:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Güncel Sürüm | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 1 | 19.02.08 06:27 |
| Microsoft Office 2007'yi Windows Vista'dan Kaldıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 25.12.07 01:51 |
| EasyBCD Kullanarak Vista Bootloader'ı Kaldıralım | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 1 | 23.05.07 12:52 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |