| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
04.02.08 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
3. adımda dediklerinizi yaptım resimde gördüğünüz gibi ama bu sorunla karşılaştım neyi yanlış yapıyorum acaba??? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Niye kimse yardımcı olmuyor iceexol hocam nerdesiniz????
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Eksik kısım var.Şöyle dener misin. cacls C:\Windows\winsxs\pending.xml /G <ICEEXOL>:F |
|
|
||||
|
||||
|
cacls C:\Windows\winsxs\pending.xml /G <ICEEXOL>:F
Burda ICEEXOL yazan yere kendi kullanıcı adımızı mı yazacaz yoksa ondan mı olmuyor yine olmadı sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor... Bide en başta yaptığımız "takeown /f C:\Windows\winsxs\pending.xml" işlemini yaptığımızda gerekli dosya için tüm izinleri aldığımız gibi bir msj mı çıkıyor... Eğer öyleyse ilk adım tamam ama ikinci adıma geldiğimde sorunla karşılaşıyorum... |
|
|
||||
|
||||
|
ICEEXOL kısmına kendi bilgisayarının ismini yazacaksın.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hocam yine olmad? yav:( Kafay? yemek üzereyim valla... Bu komutlar? çal??t?rmadan önce windows vista dvd sini takmam?z m? gerekiyor acaba yada ba?ka bi?ey mi eksik ... Yada benim sistemimde eksik olan bi?eyler mi var...
Windowsum yasal olmad???ndan olabilirmi bu sorun.... |
|
|
||||
|
||||
|
Güncelleştirmeleri alamıyor olman Vista'nın lisans durumu ile alakalı.3 Vista kullanıyorum. 2 'si orjinal değil.Diğerinde ise rahatlıkla güncelleştirmeleri alabiliyorum.
Komutta ise hata seninle alakalıdır.Çünkü tarafımdan denenmiş bir yöntem. |
|
|
||||
|
||||
|
Peki son sorum güncelleştirmeleri yüklememem performans açısından bi kayba uğratır mı beni ? ve de güvevnlik tabi... Aktivasyon yöntemini de burdan almıştım ama artık kaldırılmış ... Ben hepsini baştan bi daha denerim olmazsa tekrar xp veye ubuntu yüklerim eğer sorun olur derseniz...
|
|
|
||||
|
||||
|
SP1 8000 sürümü kurulu.Kısa süre sonra SP1 Final sürüm çıkacak.% 35-40 arası bir performans artışından söz ediyorlar.Yerinizde olsam 80 YTL'ye home premium upgrade dvd alırım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Benim hiç orjinal lisanslı işletim sistemim olmadı ki yükseltme yapıyım
Orjinal XP olmadan yükseltme dvd si işe yararmıki??? |
|
|
||||
|
||||
|
Kurabilirsin tabi.Küçük bir meblağ ile orjinal bir işletim sistemine sahip olmak güzel birşey olacaktır.
|
|
|
||||
|
||||
|
pending.xml dosyasını silmekte sorun yaşayanlar ,komut satırına direk aşağıdaki komutu yazabilirler.
del C:\Windows\winsxs\pending.xml |
![]() |
| Tags |
| windows, update, 80073712, hatasi, cozumu |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Açılışındaki BOOTMGR Missing Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 11.02.08 19:19 |
| Windows Update 8024D00F Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 04.02.08 13:14 |
| Windows Update Hata Kodu 80004002 ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.12.07 01:22 |
| Windows Defender 0x80240029 Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 11.06.07 15:10 |
| Windows Update 80073712 Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 02.06.07 23:08 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |