| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Genel Bilgi ve İpucu Windows Vista ile İlgili Püf Noktalar. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan ICEEXOL
08.05.07 |
||||
|
||||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkür Ederim deniyecem en kısa zamanda... |
|
|
||||
|
||||
|
Çok sağolun bende RAM imi 1 GB a indirdim 2 GB dan ve 1GB da denediğimde %55 lerdeydi.2 GB da hiç denemedim şimdi 2 GB da deneyeceğim...Ama 512 MB da %45 lerdeyse 1 GB RAM da daha az olması gerekir ama bende nedense %55 çıktı..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben 1 GB RAM da denedim seninki kadar fark göremedim sizce neden olabilir ? Ekran Görüntüsünde belli oluyor zaten...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bende işlem sayısı 26 sende ise 34.
|
|
|
||||
|
||||
|
(Ben bu muhteşem siteye yeni katıldım
Çok güzel paylaşımlar var gerçekten)Paylaşım için çok teşekkürler Güzel bilgiler var gerçekten
|
||||
|
||||
|
Servisteki devre disi birakacagimiz servisler hep turkce yazilmis benim vista fransizca nasil olacak bu is...
|
![]() |
| Tags |
| bolum, hizlandiriyoruz, vista39yi, windows |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Vista'yı Hızlandırıyoruz (Bölüm 2) *Tamamlanmadı* | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 21.04.08 02:30 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| Windows Vista'da Windows Gezgini Hataları ve Çözüm Önerileri | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 12.10.07 05:23 |
| Windows Vista-Windows XP Dual Boot | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 15 | 10.07.07 16:30 |
| Windows Vista Dreamscene Videolar Bölüm 1 | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 07.03.07 01:27 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |