| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Yayımlayan GençTürk
10.09.07 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
kardeş herşey oluyor ama kişiselleştirmeyi açinca pencere rengi ve görünümünü seçince seninkinden farklı ekran çıkıyoo (home basic de ) |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
vista starter de denedim açılmadı
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
bende aynen yaptım ama kişiselleştirmede aero yok . puaan güncelledim 3,4 oldu acaba yetersiz mi?ekran kartı geforce 8400 yani 256 mb ondan olabilir mi?tşk
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Ayrıca Windows Aero yazan yer Basic sürümünde çıkmıyor. Basic sürümünde "Windows Standart" çıkıyor. |
|
|
||||
|
||||
|
sürümüm home basic .bende bu yazı niye yok dıyorum. sonunda açılmıyor deyip bıraktım.tşk. birde pc yeni aldım 2 dakıkaya açılıyor . normal mı?bu tşk.
|
|
|
||||
|
||||
|
o ilk tşk varya onu geri aldım. çünkü heyecandan bakmadan yazdım yapınca netice alamadım tabi.sanırım bu sürümde gerçekten yok.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Eğer video kartınız destekliyorsa; sonuç resimdeki gibi olacaktır. ![]() Belkide AERO efektinden kastınız pencerelerdeki saydamlıktır. Bilgilendirme amaçlı resimi koydum. |
|
|
||||
|
||||
|
bu kez sanırım haklısın çünkü benim görünüm zaten böyle.. ama bu aerodan ben bişe anlamadın. valla pek bir estantenesi yok ki neyse..tşk
|
|
|
||||
|
||||
|
kardeş başlata cmd yazınca bende komut sistemi çıkıyo,yani yönetici olarak çalıştır dediğin yer çıkmıyo.ve ayrıca o degerleri yazarken en bende bir tane eksik yanı en alttaki laps çıkmıyo bende..
|
|
|
||||
|
||||
|
Başlat ardından Çalıştır'a değil de direk Başlat' taki arama kutusuna yazacaksın. Eğer klasik başlat menüsünü kullanıyorsanız şu yolu izlyeceksiniz;
Başlat-Programlar-Donatılar-Komut İstemi |
![]() |
| Tags |
| dahil, basic, home, calistiralim, arabirimini, aero, surumlerde, tum |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Vista Home Basic'te Aero 'yu Etkinleştirelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 7 | 04.10.08 20:03 |
| Vista'da Ekran Koruyucularını Kısayoldan Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 26.12.07 23:39 |
| Vista Home Basic Dvd ve Cd ..! | Idare | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 0 | 20.09.07 02:53 |
| Görev Yöneticisini Kısayol'dan Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 16.03.07 02:41 |
| Vista Aero Masaüstü'nü Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 10 | 08.03.07 19:12 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |