Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım)
Windows Vista Kategorisinde ve Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Buradaki konuyu görüntüler eşliğinde anlatmaya karar verdik. Dosyalar üzerinde tam yetki nasıl alınır ? (tıkla) 1 1'nolu dosyayı 2 nolu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Buradaki konuyu görüntüler eşliğinde anlatmaya karar verdik.
Dosyalar üzerinde tam yetki nasıl alınır ? (tıkla) 1 1'nolu dosyayı 2 nolu klasöre yollayın. ![]() 2 1'nolu dosyayı 2 nolu klasöre yollayın. ![]() 3 Aşağıdaki dosyayı bulun ve üzerinde tam yetki alın.2. resimdeki uzantıyı ekleyin. ![]() ![]() 4 İndirdiğiniz dosyalar içerisinde aşağıdakini bulun ve System32 içerisine yollayın. ![]() 5 System32 içerisindeki en-US klasörüne aşağıdaki dosyayı kopyalayın. ![]() System32 içerisindeki tr-TR klasöründe bulunan themecpl.dll.mui dosyası üzerinde tam yetki alın ve ismini aşağıdaki gibi değiştirin. ![]() en-US klasörüne yapıştırdığınız dosyayı tr-TR klasörünüde yapıştırın. ![]() 6 Aşağıdaki klasörde Dreamscene adında bir klasör oluşturun. ![]() 7 Oluşturduğunuz klasör içerisine .wmv ya da .mpg uzantılı bir dosya kopyalayın. ![]() Örnek videoyu indirmek için tıklayın 8 İndirdiğiniz dosyalar içerisindeki Dreamscene.reg dosyasına çift tıklatın ve girişi onaylayın. ![]() 9 SİSTEMİ YENİDEN BAŞLATIN. 10 Son durum. ![]()
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 141 | 04.07.09 07:48 |
|
|
English | ICEEXOL | 0 | 78 | 03.07.09 16:04 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 60 | 02.07.09 23:24 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 68 | 02.07.09 17:54 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 36 | 02.07.09 11:55 |
|
|
|||
|
|||
|
çok afedersin köpeği oldum bu işin inada bindirdim.. her dediğini yaptım olmuyor olmuyor.. videoları görmüyor klasördeki.. başta bu iş için yapılan programı kullandım bakktım olmuyo dosyalar üstünde kontrolü alıp tek tek yaptım.. .. olmadı gene .. home premiumm bu arada.. çatır çatır da original.. ultimate ten tek beklentim bu olacağı için 200$ ekstra weresimde gelmedi hiç.. ne yapsam ne etsem?
|
![]() |
| Tags |
| anlatim, anlatım, desteği, destegi, dreamscene, genis, geniş, surumlerine, sürümlerine, tum, tüm, vista |
«
Windows Vista'da Bir Dosyanın Sahipliğini Alma
|
Windows Vista’da Sıkıcı Sistem Beep’lerini İptal Edelim (Alternatif)
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 10.06.08 15:19 |
| Windows Vista'da Ebeveyn Denetimleri (Geniş Anlatım) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 16.10.07 12:00 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:30.

Lineer Mod