Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar

sponsor links

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim

ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim
Yayımlayan ICEEXOL
29.03.08
Varsayılan Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim

Sanırım son zamanlarda birçok kişinin merak ettiği bir konuda, Vista 'ya yüklenen güncelleştirmelerin XP 'de olduğu gibi entegre edilip edilemeyeceği olmuştur.Bu anlatımda kullanacağımız programı şuradan indirebilirsiniz.

1

Programın çalışabilmesi için NET. Framework paketlerinin kurulu olması gerekiyor.

2

Aslında anlatacağım program bu değildi.Fakat beta sürümündeki bazı bug'lar yüzünden o anlatımı az önce iptal ettim.Kısa süre sonra onuda anlatacağım.Gerçi bu uygulama ondan daha pratik ama servis paketlerini entegre etme özelliği sadece onda var.

Comment

Tags
update entegre, vista dvd, vista update

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 10 02.05.08 16:30
Vista Güncelleştirmelerinin Olduğu Bir DVD Yaratalım ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 28.03.08 15:08
Windows Vista’da Sıkıcı Sistem Beep’lerini İptal Edelim (Alternatif) ICEEXOL Resimli Anlatımlar 0 11.01.08 21:28
Windows Vista Başlangıc Sesini İptal Edelim ICEEXOL Resimli Anlatımlar 0 23.12.07 12:50
Vista'da Windows Mail Üzerinden Gmail Hesabımızı Kontrol Edelim ICEEXOL Resimli Anlatımlar 0 23.12.07 11:50

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 16:28.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım