Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım)
Windows Vista Kategorisinde ve Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1; Öncelikle UxTheme Patchini yapmalısınız. UxTheme Patch İndirin C:/Windows/System32 klasörü içindeki themeui.dll, shsvcs.dll ve uxtheme.dll adlı dosyaların sahipliğini alın ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
1; Öncelikle UxTheme Patchini yapmalısınız. UxTheme Patch İndirin C:/Windows/System32 klasörü içindeki themeui.dll, shsvcs.dll ve uxtheme.dll adlı dosyaların sahipliğini alın ve dosyaların isimlerininin sonuna *.old* koyun. ![]() 2; Ardından indirdiğiniz dosya içindeki 3 dll dosyasını System32'ye yollayın. 3; Şuanda UxTheme Patchini yaptınız. İndirdiğiniz tema dosyalarını C:/Windows/Resources/Themes içine yollayabilirsiniz. ![]() 4; Şimdi de internetten indirdiğiniz tema dosyalarını yüklemeniz gerekli. 2 adet tema dosyası vardır. Biri Visual Style diğeri theme. a; Visual Style indirdiğinizde 1 adet klasör çıkar. Bu klasörü C:/Windows/Resources/Themes içine atınız ardından masaüstünü sağ tıklayın kişiselleştirmeye gelin ardından Pencere Rengi ve Görünümü'ne girin ve açılan yerden Daha Çok Renk Seçeneği İçin Klasik Görünüm Özelliklerini Aç'ni seçin ve yeni açılacak olan pencereden üst taraftaki Windows Aero'yu seçin. b; Theme indirdiğinizde ise 1 klasör ve yanında 1 dosya çıkar bunu direk C:/Windows/Resources/Themes içine attığınızda masaüstünü sağ tıklayıp kişiselleştirmeyi seçip Tema'ya girip değiştirebilirsiniz. Anlatım: GençTürk
En son GençTürk tarafından düzenlenmiştir : 10.06.08 16:21. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | GençTürk | 0 | 122 | 29.11.08 12:33 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 241 | 12.06.08 15:06 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 387 | 12.06.08 15:03 |
|
|
Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | GençTürk | 0 | 3553 | 10.06.08 15:19 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 443 | 05.06.08 16:17 |
![]() |
| Tags |
| anlatım, geniş, kurulumu, tema, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista İçin Tema Yapabilirsiniz ( Geniş Anlatım ) | GençTürk | Özelleştirmeler | 0 | 24.03.08 17:44 |
| Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım) | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 1 | 26.12.07 02:56 |
| Vista Media Center' a Tema Yükleyelim (Geniş Anlatım) | GençTürk | Özelleştirmeler | 2 | 29.10.07 16:23 |
| Windows Vista'da Ebeveyn Denetimleri (Geniş Anlatım) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 16.10.07 12:00 |
| Vista Kurulumu | nevzat2965 | Sorunlarınız | 4 | 06.09.07 19:13 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:02.

Lineer Mod