Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar

sponsor links

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım)

GençTürk Kullanıcısının Avatar'ı
Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım)
Yayımlayan GençTürk
10.06.08
Varsayılan Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım)

1;
Öncelikle UxTheme Patchini yapmalısınız.

UxTheme Patch İndirin

C:/Windows/System32 klasörü içindeki themeui.dll, shsvcs.dll ve uxtheme.dll adlı dosyaların sahipliğini alın ve dosyaların isimlerininin sonuna *.old* koyun.

2;

Ardından indirdiğiniz dosya içindeki 3 dll dosyasını System32'ye yollayın.

3;

Şuanda UxTheme Patchini yaptınız. İndirdiğiniz tema dosyalarını C:/Windows/Resources/Themes içine yollayabilirsiniz.

4;

Şimdi de internetten indirdiğiniz tema dosyalarını yüklemeniz gerekli. 2 adet tema dosyası vardır. Biri Visual Style diğeri theme.

a;

Visual Style indirdiğinizde 1 adet klasör çıkar. Bu klasörü C:/Windows/Resources/Themes içine atınız ardından masaüstünü sağ tıklayın kişiselleştirmeye gelin ardından Pencere Rengi ve Görünümü'ne girin ve açılan yerden Daha Çok Renk Seçeneği İçin Klasik Görünüm Özelliklerini Aç'ni seçin ve yeni açılacak olan pencereden üst taraftaki Windows Aero'yu seçin.

b;

Theme indirdiğinizde ise 1 klasör ve yanında 1 dosya çıkar bunu direk C:/Windows/Resources/Themes içine attığınızda masaüstünü sağ tıklayıp kişiselleştirmeyi seçip Tema'ya girip değiştirebilirsiniz.

Anlatım: GençTürk
sponsor links

Comment

Tags
anlatım, geniş, kurulumu, tema, vista

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Windows Vista İçin Tema Yapabilirsiniz ( Geniş Anlatım ) GençTürk Vista Customization 0 24.03.08 18:44
Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım) ICEEXOL Resimli Anlatımlar 1 26.12.07 03:56
Vista Media Center' a Tema Yükleyelim (Geniş Anlatım) GençTürk Vista Customization 2 29.10.07 17:23
Windows Vista'da Ebeveyn Denetimleri (Geniş Anlatım) GençTürk Resimli Anlatımlar 0 16.10.07 13:00
Vista Kurulumu nevzat2965 Sorunlarınız 4 06.09.07 20:13

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 18:11.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım