Windows Vista 64 Bit Türkçe ve Ubuntu 64 Bit Dual Boot
Windows Vista Kategorisinde ve Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan Windows Vista 64 Bit Türkçe ve Ubuntu 64 Bit Dual Boot Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba, Linux dağıtımları arasında en çok tercih edilen dağıtım olan Ubuntu'yu Vista ile beraber kullanabilirsiniz... 1 İlk olarak Windows Vista ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Linux dağıtımları arasında en çok tercih edilen dağıtım olan Ubuntu'yu Vista ile beraber kullanabilirsiniz... 1 İlk olarak Windows Vista kurulu sabitdiskimizi Linux'a uygun olacak şekilde bölümlendireceğiz. Bilgisayar Yönetimi-Disk Yönetimi yolunu izleyin. ![]() 2 1. resimdeki bölümde Vista size uygun boyutu sunacaktır.Ben 8.3 GB lık bir alanı Linux'a ayırıyorum. ![]() 3 Küçültme işlemi için yaklaşık 1 ila 1,5 DK arası beklemeniz gerekiyor.Beklemenin ardından ,panel görünümü aşağıdaki gibi gözükecektir. ![]() [BREAK=Ubuntu ile Sistem Açılışı] 4 Evet,Vista içerisinden Linux'a yeteri kadar yer ayırdıktan sonra,Ubuntu medyamızı optik sürücümüze takalım ve sistemi bu medya ile başlatalım. Kurulum kısmına basarak devam edelim. Not: Eğer seçenekler İngilizce olarak karşınıza gelirse,F2 tuşuna basarak istediğiniz lisanı seçebilirsiniz. ![]() [BREAK=Dil Seçimi ve Bilgiler] 5 İşletim sistemini hangi dil ile kullanmak istiyorsanız,seçin ve devam edin. ![]() 6 Resimde gördüğünüz yeri işaretleyin ve devam edin. ![]() 7 Bilgilerinizi,özellikle şifrenizi düzgün bir şekilde yazdıktan sonra devam edin. ![]() 8 Install tuşunu kullanarak devam edin. ![]() 9 Kurulum dosyaları ve ek bileşenler yükleniyor. ![]() [BREAK=Son Aşama] 10 Kurulum tamamlandı.Yeniden Başlat'a tıklayın. ![]() 11 Evet.10 saniye içerisinde istediğiniz gibi Ubuntu veya Vista'yı seçerek giriş yapabilirsiniz.
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 152 | 04.07.09 07:48 |
|
|
English | ICEEXOL | 0 | 78 | 03.07.09 16:04 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 60 | 02.07.09 23:24 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 68 | 02.07.09 17:54 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 36 | 02.07.09 11:55 |
|
|
|||
|
|||
|
Makineyi Linux'la kullanmak hoş olur. Denemeli bunu ama sormak istediğim bir şey var; bu Vista hiçbir program kurulmamışken ne kadar yer kaplıyor acaba?
| bit, boot, dual, türkçe, ubuntu, vista, windows |
«
Windows Vista Dil Paketlerini Home Basic, Business ya da Home Premium'a Yükleyin
|
USB Bellekten Windows Vista Kurulumu
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista - Ubuntu 8.04 LTS - Windows XP SP2 Triple Boot | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 1 | 11.07.08 15:44 |
| Dual Boot Kullanımda Windows Vista Nasıl Kaldırılır | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 29.03.08 11:28 |
| Vista Dual Boot Problemi | buffy45 | Sorunlarınız | 3 | 29.08.07 10:26 |
| Windows Vista-Windows XP Dual Boot | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 15 | 10.07.07 15:30 |
| Ubuntu-Vista Boot Sorunu | GençTürk | Sorunlarınız | 8 | 27.05.07 09:40 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:04.

Lineer Mod