Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim

Windows Vista Kategorisinde ve  Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan  Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Buradan vLite programını indirin.Kurulumdan sonra ,Vista DVD'nizi optik sürücünüze takın ve içerisindeki tüm dosyaları sabit diskinizin kök dizinine yeni bir ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 01.04.08, 12:06
Yönetici

Yer: Adana
Varsayılan Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim

Buradan vLite programını indirin.Kurulumdan sonra ,Vista DVD'nizi optik sürücünüze takın ve içerisindeki tüm dosyaları sabit diskinizin kök dizinine yeni bir klasör açarak yollayın.

Örn=> D:\sp1 gibi

1

Programı çalıştırın ve *gözat* bölümünü kullanarak daha önce sabitdiske kopyaladığınız Vista dosyalarının bulunduğu klasörü gösterin.

Bu işlemin ardından *devam* tuşunu kullanarak bir sonraki aşamaya geçin.Aşağıda gördüğünüz bölümleri işaretleyerek tekrar, devam butonuna basın.

Bu aşamada *seç* bölümünden servis paketini içeri alacağız.

Entegrasyon işlemi 60 ila 90 dakika arası sürebilir.Ayrıca bu zaman zarfı içerisinde güvenlik programlarınızı devredışı bırakmanızda öneriliyor.Bu işlem bittikten sonra sol alt tarafta ISO bölümü aktif hale gelecektir.Buradan yazma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Alıntıyla Yanıtla

ICEEXOL Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
Windows 7 RTM 13 Temmuz'da Hazır Windows 7 ICEEXOL 0 160 04.07.09 07:48
How to Unlock and Jailbreak iPhone 3GS on Windows English ICEEXOL 0 79 03.07.09 16:04
Microsoft'un Sosyal Network Sitesi: Windows Live... İnternet İpuçları / Haberler ICEEXOL 0 60 02.07.09 23:24
Mozilla Firefox 3.5 İncelemesi Mozilla Firefox ICEEXOL 0 68 02.07.09 17:54
Firefox 3.5 Portable Mozilla Firefox ICEEXOL 0 36 02.07.09 11:55

Eski 15.04.08, 22:05
Member

Varsayılan Cevap: Windows Vista ve vLite --Servis Paketini Entegre Edelim

Üstat bu vlite sadece vista üzerindemi çalışıyor xpde bu işlemleri yapabilirmiyiz yani vista sp1 i vlite ile xp üzerinde entegre edebilirmiyiz?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 22.04.08, 08:03
Member

Yer: İstanbul
Varsayılan Vista Ultimate Servis Pack 1

Merhaba ben vista ultimate kullanıyorum onu zaten bir şekilde aktif etmiştik fakat servis pack 1 kurdum sanırım yanlış bir şey yaptık eskiden aktif olan ürün şimdi aktif değil ne yapmam gerek günlerim sayılı yardımcı olabilirmisiniz mümkünse iyi günler dilerim...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 22.04.08, 10:52
Yönetici

Varsayılan Cevap: Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim

Merhaba,

Bir şekilde aktif etmiştik demekle illegal yolu işaret ediyorsanız eğer,forumlarımızda bu tür konularla ilgili bilgiler paylaşmıyoruz.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.04.08, 22:42
Member

bu şekilde vista kurulum dvd sindeki sadece bir versiyona mı sp1 entegre edebiliyoruz. dvd deki bütün versiyonlara tek seferde sp1 entegre edebilirmiyiz? yoksa aynı işlemi diğer versiyonlar için ayrı ayrı tekrarlamak mı gerekiyor.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.04.08, 22:54
Yönetici

Rebuild All kısmını seçerseniz eğer,istediğiniz gibi olacaktır.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.04.08, 23:36
Member

Merhaba öncelikle elinize sağlık...

Birşey öğrenmek istiyorum, benim sistemimde ultimate sürümü ve windows uptade ile SP1 kurulu, şimdi resimde anlatıldığı şekilde sp1 içeri alıcam fakat servis pack exe bulamıyorum. Yoksa SP1 yenidenmi indirmem gerekli, yoksa uptade ile indirdiğim exe biyerde ve benmi bulamadım.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 26.04.08, 23:42
Yönetici

Update ile aldıklarınız .cab ,.mum ve .cat olarak SoftwareDistribution klasörüne yüklenirler.En garantisi .exe olarak içeri almanızdır.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.04.08, 00:09
Member

Alıntı:
Orijinalini gönderen: ICEEXOL Mesajı görüntüle
Update ile aldıklarınız .cab ,.mum ve .cat olarak SoftwareDistribution klasörüne yüklenirler.En garantisi .exe olarak içeri almanızdır.
Yani sp1 tekrar exe olarak indirmem gerekli. Gerekli klasör içinde bulamadım çünkü. ..
Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.04.08, 00:26
Yönetici

Yalnız dikkat edin; SP1 entegrasyonundan sonra ürün anahtarınız etkisiz hale geçebilir.

Bknz;

Key not working after SlipStream - TechNet Forums
Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.04.08, 00:33
Member

Alıntı:
Yalnız dikkat edin; SP1 entegrasyonundan sonra ürün anahtarınız etkisiz hale geçebilir.

Bknz;

Key not working after SlipStream - TechNet Forums
Evet ilk sp1 kurunca key gitti haliyle, sp1' e uygun bir key ile hallettim şimdi olayı Peki bu programla sp1 entegre edince şuan kullandığım key işlevini yitirecek mi? Yani program entegre işini bitirince benim şimdiki keyi sistemden iptalmi edicek?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 27.04.08, 12:12
Member

Alıntı:
Rebuild All kısmını seçerseniz eğer,istediğiniz gibi olacaktır.

dediğiniz gibi yaptım ama sadece ilk başta sorduğu versiyona sp1 i entegre etmiş. diğer versiyonlarda sp1 yok. vmware içine kurarak deniyorum. vmware den dolayı bi sorun olmaz heralde.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 30.04.08, 17:38
Member

verdıgınız bılgıler ıcın tskler.fakat ben sp1 entegre etmeye (3 kez)calıstıgımda sorun oldu.hatta sıstemı yenıden temız kurulum yapıp denedım sorun yıne aynı nerde hata var anlamadım.hata bu sekılde yardımcı olursanız cok sevınırım tskler...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
edelim, entegre, pack, servis, vista, vlite, vlite sp1, windows

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim ICEEXOL Resimli Anlatımlar / Visual Expressions 4 29.05.08 09:27
Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim ICEEXOL Windows XP / Dizin 10 02.05.08 15:30
Vista Servis Pack 1 RTM UxTheme Yaması ICEEXOL Özelleştirmeler 3 27.04.08 01:02
Windows Vista ve vLite --İnce Ayarlar & Katılımsız Kurulum ICEEXOL Resimli Anlatımlar / Visual Expressions 0 02.04.08 13:01
Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim ICEEXOL Resimli Anlatımlar / Visual Expressions 0 29.03.08 13:36

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 01:31.