Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim
Windows Vista Kategorisinde ve Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Buradan vLite programını indirin.Kurulumdan sonra ,Vista DVD'nizi optik sürücünüze takın ve içerisindeki tüm dosyaları sabit diskinizin kök dizinine yeni bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Buradan vLite programını indirin.Kurulumdan sonra ,Vista DVD'nizi optik sürücünüze takın ve içerisindeki tüm dosyaları sabit diskinizin kök dizinine yeni bir klasör açarak yollayın.
Örn=> D:\sp1 gibi 1 Programı çalıştırın ve *gözat* bölümünü kullanarak daha önce sabitdiske kopyaladığınız Vista dosyalarının bulunduğu klasörü gösterin. Bu işlemin ardından *devam* tuşunu kullanarak bir sonraki aşamaya geçin.Aşağıda gördüğünüz bölümleri işaretleyerek tekrar, devam butonuna basın. Bu aşamada *seç* bölümünden servis paketini içeri alacağız. Entegrasyon işlemi 60 ila 90 dakika arası sürebilir.Ayrıca bu zaman zarfı içerisinde güvenlik programlarınızı devredışı bırakmanızda öneriliyor.Bu işlem bittikten sonra sol alt tarafta ISO bölümü aktif hale gelecektir.Buradan yazma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows 7 | ICEEXOL | 0 | 160 | 04.07.09 07:48 |
|
|
English | ICEEXOL | 0 | 79 | 03.07.09 16:04 |
|
|
İnternet İpuçları / Haberler | ICEEXOL | 0 | 60 | 02.07.09 23:24 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 68 | 02.07.09 17:54 |
|
|
Mozilla Firefox | ICEEXOL | 0 | 36 | 02.07.09 11:55 |
|
|
|||
|
|||
|
Üstat bu vlite sadece vista üzerindemi çalışıyor xpde bu işlemleri yapabilirmiyiz yani vista sp1 i vlite ile xp üzerinde entegre edebilirmiyiz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba ben vista ultimate kullanıyorum onu zaten bir şekilde aktif etmiştik fakat servis pack 1 kurdum sanırım yanlış bir şey yaptık eskiden aktif olan ürün şimdi aktif değil ne yapmam gerek günlerim sayılı yardımcı olabilirmisiniz mümkünse iyi günler dilerim...
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Bir şekilde aktif etmiştik demekle illegal yolu işaret ediyorsanız eğer,forumlarımızda bu tür konularla ilgili bilgiler paylaşmıyoruz. |
|
|
|||
|
|||
|
bu şekilde vista kurulum dvd sindeki sadece bir versiyona mı sp1 entegre edebiliyoruz. dvd deki bütün versiyonlara tek seferde sp1 entegre edebilirmiyiz? yoksa aynı işlemi diğer versiyonlar için ayrı ayrı tekrarlamak mı gerekiyor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Rebuild All kısmını seçerseniz eğer,istediğiniz gibi olacaktır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba öncelikle elinize sağlık...
Birşey öğrenmek istiyorum, benim sistemimde ultimate sürümü ve windows uptade ile SP1 kurulu, şimdi resimde anlatıldığı şekilde sp1 içeri alıcam fakat servis pack exe bulamıyorum. Yoksa SP1 yenidenmi indirmem gerekli, yoksa uptade ile indirdiğim exe biyerde ve benmi bulamadım. |
|
|
|||
|
|||
|
Update ile aldıklarınız .cab ,.mum ve .cat olarak SoftwareDistribution klasörüne yüklenirler.En garantisi .exe olarak içeri almanızdır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Yalnız dikkat edin; SP1 entegrasyonundan sonra ürün anahtarınız etkisiz hale geçebilir.
Bknz; Key not working after SlipStream - TechNet Forums |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
dediğiniz gibi yaptım ama sadece ilk başta sorduğu versiyona sp1 i entegre etmiş. diğer versiyonlarda sp1 yok. vmware içine kurarak deniyorum. vmware den dolayı bi sorun olmaz heralde.
|
|
|
|||
|
|||
|
verdıgınız bılgıler ıcın tskler.fakat ben sp1 entegre etmeye (3 kez)calıstıgımda sorun oldu.hatta sıstemı yenıden temız kurulum yapıp denedım sorun yıne aynı nerde hata var anlamadım.hata bu sekılde yardımcı olursanız cok sevınırım tskler...
|
![]() |
| Tags |
| edelim, entegre, pack, servis, vista, vlite, vlite sp1, windows |
«
Windows Vista'da Dump Dosyası Nasıl Oluşturulur
|
Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 4 | 29.05.08 09:27 |
| Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 10 | 02.05.08 15:30 |
| Vista Servis Pack 1 RTM UxTheme Yaması | ICEEXOL | Özelleştirmeler | 3 | 27.04.08 01:02 |
| Windows Vista ve vLite --İnce Ayarlar & Katılımsız Kurulum | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 02.04.08 13:01 |
| Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 29.03.08 13:36 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 01:31.

Lineer Mod