Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim
Windows Vista Kategorisinde ve Resimli Anlatımlar / Visual Expressions Forumunda Bulunan Windows Vista ve vLite --Servis Pack 1 'i Entegre Edelim Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Evet.Bu problemi MSFN forumlarında da yaşayanlar var.Şuan tam anlamıyla çözüm bulunmuş değil. Not; MSFN.org sitesi nLite ve vLite programlarının destek ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Evet.Bu problemi MSFN forumlarında da yaşayanlar var.Şuan tam anlamıyla çözüm bulunmuş değil.
Not; MSFN.org sitesi nLite ve vLite programlarının destek sitesi. |
|
|
|||
|
|||
|
Ben 64 bit kullanıyorum service packi ekledim fakat DVD ye sığmıyor acaba bileşenlerinden bazılarını çıkarmam mı gerekiyor yoksa hepsiin sığdırmanın başka bir yolu varmı?
|
![]() |
| Tags |
| edelim, entegre, pack, servis, vista, vlite, vlite sp1, windows |
«
Windows Vista'da Dump Dosyası Nasıl Oluşturulur
|
Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim
»
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista ve vLite --Türkçe Dil Paketini Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 4 | 29.05.08 09:27 |
| Windows XP SP3 'ü Windows XP CD'nize Entegre Edelim | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 10 | 02.05.08 15:30 |
| Vista Servis Pack 1 RTM UxTheme Yaması | ICEEXOL | Özelleştirmeler | 3 | 27.04.08 01:02 |
| Windows Vista ve vLite --İnce Ayarlar & Katılımsız Kurulum | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 02.04.08 13:01 |
| Vista Güncelleştirmelerini Vista DVD'sine Entegre Edelim | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 29.03.08 13:36 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:09.

Lineer Mod