| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Resimli Anlatımlar Windows Vista İçerikli Görsel Anlatımlar |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Review Tools | Görünüm Modları |
|
Windows Vista'da Dil Paketleri Nasıl Yüklenir ve Etkinleştirilir ?
Yayımlayan ICEEXOL
30.04.08 |
|||
|
|||
|
|
|||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Dil Paketleri Nasıl Kaldırılır ? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba
dostum tesekkur ederim sagol hazirlamisin dosyayi ama benim sorunum farkliymis hani resimlerde sen koymusun ya ingilizce ve turkce var secenek turkceyi seciyorsun ustunde ingilizcede unlem isareti varya bende o unlem turkcede cikiyor sorun nedir sence ne yapmam lagzim ... |
|
|
||||
|
||||
|
Dil paketini kurduktan sonra ilk mesajda bulunan 2. resimdeki yolu izleyerek Türkçe'yi seçmen gerekiyor.Ardından sistem yeniden başlayacak ve dil paketi etkin hale geçecek.
Eğer Türkçe yanında (!) işareti varsa,etkin hale geçmemiş demektir.O bölümlerin görüntülerini koyar mısınız ? |
|
|
||||
|
||||
|
hata bu isine yararmi bilmem
|
|
|
||||
|
||||
|
dil paketini indirdim ve install dedigim an ilk ekran bu geliyor karsima hata bu iste
|
|
|
||||
|
||||
|
Temiz bir kurulum yapalım.Kurmuş olduğunuz paketi kaldırın.Masaüstü gördüğüm dil paketi üzerinde çift tıklayın ve kuruluma geçin.Bittikten sonra aynen 1.mesajdaki gibi Türkçe'yi etkileştirin.
Yapmanız gereken sadece bu. |
|
|
||||
|
||||
|
valla ben temiz bir kurulum yapmak icin ilk bastan aldim be 32 bit yamayi kurmak istedigimde bana bu update bu sistem icin uygun degil diye biryazi geliyor ondan herhalde dil paketini yuklerken turkcede unlem isareti cikiyor ....
|
|
|
||||
|
||||
|
İzlenilmesi gerekilen yegane yol bu.SP1 kullandığını söyledin.İlk mesajı yolladığın konudaki güncelleştirme ve dil paketleri RTM sürüm ile uyumlu.Güncelleştirme sisteminizin geçerli değil uyarısı ise o güncelleştirmenin sisteminizde kurulu olduğunu gösteriyor.
Ünlem işareti varsayılan dili işaret ediyor.Fakat aktif değil.Size birşey sormuştum.1 mesajdaki 2.resimde yapılan işlemi yapabiliyor musunz. |
|
|
||||
|
||||
|
üstat arkadaşın sorunu bendede var türkçe dil dosyasını görmüyor. Calıstırmak istedigim zaman ise türkçe dilinde ünlem çıkıyor ve dil paketi bu sürüm ile uyumlu deil diyor. Sadece ingilizce dili gozüküyor Yardım lütfen
|
![]() |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| Windows Vista'da Dump Dosyası Nasıl Oluşturulur | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 3 | 05.05.08 22:03 |
| Vista'da Mavi Ekran,Kilitlenme ve AppCrash gibi Hataların Analizleri Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | AppCrash | 4 | 24.04.08 22:22 |
| Windows Vista Ultimate Service Pack 1 Dil Paketleri -Türkçe Dahil | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 1 | 23.04.08 14:29 |
| Windows Vista'da Ağ Üzerinde Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 17.04.08 14:04 |
| Tarayıcı Ayarları Nasıl Yedeklenir ve Yüklenir | ICEEXOL | Firefox | 1 | 08.03.07 21:21 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |