| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar Siteye Az önce üye Oldum Umarım Sağlıklı Bilgiler Verirsiniz Bana.vistayı Kurmak Istiyorum Pcye 0x80070017 Hatsını Alıyorum Dosyalar Bozuk Veya Eksik Olabilir Diyor.ne Yapmam Gerekir.sistem özelliklerim Vista Için Yeterli.3gb Ram 2.40 Işlemci.ıntel Dual Core 2 Quad. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
1 GB bellek ile Vista'yı kurun.Ardından SP1 'i indirin.SP1 kurulumunun ardından çıkardığınız bellek modüllerini tekrar takın.
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşım ben bu konularda acemiyim.resimli anlatımı falan yokm mu?tşk yinede
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Anlatıma gerek yok.Yalnızca şuan takılı olan belleklerden 2 GB 'lık bir kısmı çıkartın.Ardından Vista kurulumuna geçin.Kurulumu bitirdikten sonra forumlarımızdan Service Pack 1'i indirin ve kurun.Çıkardığınız bellekleri tekrar takın. |
![]() |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Kurulumunda 0x80070017 Hatası | tubos | Sorunlarınız | 4 | 23.10.07 14:34 |
| vista 64 bit hata mesajı | yasbirq | Sorunlarınız | 5 | 16.07.07 01:13 |
| shlwapi.dll Hata Mesajı ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 03.06.07 11:49 |
| Oyunları Açarken Çıkan Hata Mesajı | engintunbel | Sorunlarınız | 1 | 22.03.07 20:56 |
| Windows Update Hata Mesajı | barisaltintas61 | Sorunlarınız | 5 | 27.02.07 12:52 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |