| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
vista açılırken bu hata kodunu üretiyor. yeniden kurmayı deniyorum cd-dvd deb boot için bir tuşa bas dio basıorum yine aynı yere dönüo. hata kodu : 0xc0000428. bu arada vista lisanslı DVD den kurmayı deniyorum. DVD yi başka makina denedim boot ediyor. başka bir DVD rom takarak ta denedim aynı sorun. başka bi çözüm yolu ? ? ? ? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
ya şuan benimde aynı problem başımda. çözüm bulabildiniz mi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Şunu dener misiniz ? Başlat-Çalıştır'a cmd yazın ve aşağıdaki komutu verin. Kod:
bcdedit.exe -set nointegritychecks ON |
|
|
||||
|
||||
|
çalıştır'dan o kodu yazamam çünkü işletim sistemine geçmiyo:(
ilk açılışta siyah ekranda C:\system32\ntkrnlpa.exe bulunamıyor diyor. dosya:ntkrnlpa.exe durum:0xc0000428 bilgi:windows bu dosyanın dijital imzasını doğrulayamıyor. çıkıyor. sistem cdsini takıp yeniden başlatın diyor güvenli mod, ağ ile güvenli mod, ... hepsini denedim ama olmuyor |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Komutu ,sistemi vista dvd'si ile başlattıktan sonra kurtarma konsolunda kullanır mısınız ? bcdedit.exe -set nointegritychecks ON |
|
|
||||
|
||||
|
ya bıos ayarlarından first device dvd rom yaptığım halde cdyi görmüyo ama başka bilgisyarda denedim cd de sorun yok
|
|
|
||||
|
||||
|
Kurtarma konsoluna geçemiyorsanız eğer F8 'e basarak kurtarma seçeneklerine girin ve o bölümde aşağıdaki kısmı seçin;
EN **Disable Drive Signature Enforcement** TR *Sürücü İmzası Zorlamasını Devredışı Bırak* |
|
|
||||
|
||||
|
bunuda yaptım sonuç aynı:(
|
|
|
||||
|
||||
|
Kurtarma konsoluna girmeniz gerekiyor.Verilen komutu uygulayalım.Başka bir optik okuyucuyu sisteminize bağlayarak deneyin.
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkür ederim.iyi akşamlar
|
![]() |
| Tags |
| kodu, hata, 0xc0000428 |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Hata Kodu 8100030d | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 1 | 10.09.08 23:41 |
| Hata Kodu 80072efd | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 3 | 16.06.08 15:04 |
| Hata Kodu 31000314 | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 0 | 26.12.07 17:59 |
| Hata Kodu 80048820 | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 2 | 10.07.07 16:17 |
| Hata Kodu 8004888D | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 2 | 22.03.07 13:06 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |