| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
merhaba ben cozemediğim bır sorunla karsınızdayım...casper masaustu bılgısayarımda tablet sıstemı var.ama ben bır turlu devreye sokamadım ve dokunmatık olmadı..napabılırım? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Başlat-Çalıştır => services.msc yazın.Karşınıza çıkan servislerden Tablet PC 'yi bulun ve çalışır durumda olup olmadığını kontrol edin.
|
|
|
||||
|
||||
|
kalıbre edılecek uygun donanım bulunmadı uyarısı alıyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Servisi başlatmak istediğinizde söylediğiniz uyarıyı mı alıyorsunuz ?
Ayrıca ,Microsoft'un şu makalesine bakabilirsiniz. Kod:
http://support.microsoft.com/kb/927837/tr |
|
|
||||
|
||||
|
evet eğer yanlış bir işlem yapmıyorsam program ve ozellıklerı kısmından etkınlestırmeye calıstıgımda oyle oluyor yoksa baska yolu mu var?
|
|
|
||||
|
||||
|
Tablet PC servisi etkin mi ?
|
|
|
||||
|
||||
|
evet etkınlestırdım...sımdı napacam
|
|
|
||||
|
||||
|
Normalde o servisin kapalı olmaması lazım.Eğer şimdi aktif ise , tablet uygulamalara erişebilmeniz gerekiyor .Herhangi bir hata uyarısı alıyorsanız ,buraya yollar mısınz.
|
|
|
||||
|
||||
|
http://img256.imageshack.us/img256/9531/adszhi7.jpg
bu gıbı bır sorun var ayrıca bunu kendı kalemı dısında parmakla falanda calıstırma ımkanımız var mı? |
|
|
||||
|
||||
|
Sorun donanımdan gibi gözüküyor. Dolayısıyla donanım üreticisiyle görüşünüz.
|
![]() |
| Tags |
| ayarlari, tablet, casper |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Kullanıcı Ayarları Kapanışta Kaydedilmesin | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 16.04.07 12:30 |
| Tarayıcı Ayarları Nasıl Yedeklenir ve Yüklenir | ICEEXOL | Firefox | 1 | 08.03.07 21:21 |
| Windows Xp Tablet Pc Edition | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 0 | 17.02.07 20:38 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |