| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
vista home premium kurdum. winfast a340 256mb ekran kartım var. bu vista geldi benim ekran kartını fx5200 olarka gördü ve oyunlara giremiyom girdiğim oyunlardada kasıyo meret. leadtek in kendi sitesinde de winfast a340 için vista driveri bulamadım. rica etsem bi araştırma yaparmısınız benim için. emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
nVIDIA nın güncel driver'ını bu konudan indirebilirsiniz. http://www.warezdestek.com/forum/ind...?showtopic=320 |
|
|
||||
|
||||
|
patron ben vistadan önce xp kullanıyodum . xp kullanırken fx5500 olarak görüyodu. . ayrıca bu ekran kartıyla call of duty 2 den tut. need for speed carbon , fifa2007 bunların hepsini oynuyodum xp deyken. sorun driverde. emeğine sağlık yinede saol. ama bulabilirsen daha memnun olurum.ayrıca linkteki dosyayı indirdim uymadı.
saol. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Verdiğim linkteki driver tüm nVIDIA kartlarıyla uyumlu..Ayrıca şunuda bilmenizde fayda var..Windows Vista, DX9 destekli oyunlarda XP'ye oranla herzaman daha düşük performans sağlayacaktır..Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Vista DX10 desteğine sahip kart ve oyunları bekliyor.... ![]() XP ile Vista arasından görsel açıdan çok büyük farklar var.Bu farklar özellikle bellek üzerinde kendini hissettiriyor.. XP'de 1 GB Ram'le her türlü oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.Fakat aynı oyunu vista'da XP'nin verdiği konforla oynamak istediğinizde ram miktarınızın en az 1,5 -- 2 GB olması gerekmekte..Çünkü Resource Monitör 'ünde gördüğünüz gibi DWM.exe kendi başına 77 ile 80 MB arası bellek tüketiyor..DWM.exe vista'da görsel efect'leri çalıştıran servis.. Yine resimde göreceğiniz üzere Vista kullandığım 1 GB Ram'in %55 ile %65'ini rahatlıkla harcıyabiliyor..Tüm bunlar gözönüne alındığında oynayacağınız oyuna çok az miktarda bellek kalıyor.. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
patron tamam seni anlıyorum. verdiğin link doğru. bütün nvidia lara uyuyo. ( 6 yıllık teknik servis tecrübem var 1000lerce defa kurmuşumdur ) winfast A340 driveri bulursam vista için benim problemim ortadan kalkıcak. ilgin için teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
link |
|
|
||||
|
||||
|
ICEEXOL a patron dedik sana müdür diyelim o zaman.
müdür hepsini denedim yemedi ayar oldum. winfast a340 olarak tanıtmam lazım ama sitede yok. hani dedim belki aynı sorunu yaşamaış çözmüş biri vardır . ilginize teşekkürşer. |
|
|
||||
|
||||
|
bu arada verdiğiniz bütün linkleri indirdim ( limiti tükettik walla
) hiç biri uymadı bu merete illa winfast A340 vista dirveri lazım. namussuz kart sinir etti beni ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
promlemi çözdüm arkadaşlar. hakdemir arkadaşımızın verdiği linkten indirdiğim driver ı kurmaya çalıştım hata verdi yine. uyumlu donanım bulunamadı dedi. ( setup.exe yi tıklayarak yüklemeyi denediğimde bunu yaptı). aygıt yöneticisine girip sürücü güncelleştir dedim ordanda sürücü dosyasını otomatik aratmadan sürücüye uygun dosyaların listesini açtım ve hakdemirin verdiği linkten indirdiğim dosyanın içindeki .inf lernden birini açtım. içinden fx5500 çıktı ordan tanıttım problem ortadan kalktı. ilginize çok teşekkür. biraz kafa şişirdik affola. iyi çalışmalar...
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, ricaaa, acil, cok, istek, driver |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows etkinleştirme acil yardım lutfen | emka | Sorunlarınız | 2 | 28.08.08 09:59 |
| drwtsn32.exe hatasi! arkadaslar acil! | goek | Sorunlarınız | 3 | 16.12.07 00:25 |
| denetim masasi sorunu vista acil yardım | lider61 | Sorunlarınız | 0 | 15.12.07 18:24 |
| Driver lazım acil | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 1 | 21.03.07 18:26 |
| PHILIPS SPC700NC VISTA DRIVER'I SORUNU [Çözüldü] | komodor | Sorunlarınız | 8 | 14.03.07 15:10 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |