Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Driver istek çok acil ricaaa. [Çözüldü]

Eski 14.02.07, 01:57
l3eter_l3ocek Kullanıcısının Avatar'ı
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

vista home premium kurdum. winfast a340 256mb ekran kartım var. bu vista geldi benim ekran kartını fx5200 olarka gördü ve oyunlara giremiyom girdiğim oyunlardada kasıyo meret. leadtek in kendi sitesinde de winfast a340 için vista driveri bulamadım. rica etsem bi araştırma yaparmısınız benim için. emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 14.02.07, 02:09
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by l3eter_l3ocek@Feb 14 2007, 01:57 AM
vista home premium kurdum. winfast a340 256mb ekran kartım var. bu vista geldi benim ekran kartını fx5200 olarka gördü ve oyunlara giremiyom girdiğim oyunlardada kasıyo meret. leadtek in kendi sitesinde de winfast a340 için vista driveri bulamadım. rica etsem bi araştırma yaparmısınız benim için. emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
[snapback]695[/snapback]
Winfast a340 = FX 5200 ...Herhangi bir sorun yok..Vista donanımı doğru tanımlamış..Oyunlarda kasması normal.Çünkü fx5200 ,oyun performansı düşük olan bir kart..

nVIDIA nın güncel driver'ını bu konudan indirebilirsiniz.

http://www.warezdestek.com/forum/ind...?showtopic=320

Eski 14.02.07, 02:22
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

patron ben vistadan önce xp kullanıyodum . xp kullanırken fx5500 olarak görüyodu. . ayrıca bu ekran kartıyla call of duty 2 den tut. need for speed carbon , fifa2007 bunların hepsini oynuyodum xp deyken. sorun driverde. emeğine sağlık yinede saol. ama bulabilirsen daha memnun olurum.ayrıca linkteki dosyayı indirdim uymadı.

saol.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.02.07, 11:58
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by l3eter_l3ocek@Feb 14 2007, 02:22 AM
patron ben vistadan önce xp kullanıyodum . xp kullanırken fx5500 olarak görüyodu. . ayrıca bu ekran kartıyla call of duty 2* den tut. need for speed carbon , fifa2007 bunların hepsini oynuyodum xp deyken. sorun driverde. emeğine sağlık yinede saol. ama bulabilirsen daha memnun olurum.ayrıca linkteki dosyayı indirdim uymadı.

saol.
[snapback]698[/snapback]

Verdiğim linkteki driver tüm nVIDIA kartlarıyla uyumlu..Ayrıca şunuda bilmenizde fayda var..Windows Vista, DX9 destekli oyunlarda XP'ye oranla herzaman daha düşük performans sağlayacaktır..Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Vista DX10 desteğine sahip kart ve oyunları bekliyor....

XP ile Vista arasından görsel açıdan çok büyük farklar var.Bu farklar özellikle bellek üzerinde kendini hissettiriyor..
XP'de 1 GB Ram'le her türlü oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.Fakat aynı oyunu vista'da XP'nin verdiği konforla oynamak istediğinizde ram miktarınızın en az 1,5 -- 2 GB olması gerekmekte..Çünkü Resource Monitör 'ünde gördüğünüz gibi DWM.exe kendi başına 77 ile 80 MB arası bellek tüketiyor..DWM.exe vista'da görsel efect'leri çalıştıran servis..
Yine resimde göreceğiniz üzere Vista kullandığım 1 GB Ram'in %55 ile %65'ini rahatlıkla harcıyabiliyor..Tüm bunlar gözönüne alındığında oynayacağınız oyuna çok az miktarda bellek kalıyor..

Eski 14.02.07, 13:13
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

patron tamam seni anlıyorum. verdiğin link doğru. bütün nvidia lara uyuyo. ( 6 yıllık teknik servis tecrübem var 1000lerce defa kurmuşumdur ) winfast A340 driveri bulursam vista için benim problemim ortadan kalkıcak. ilgin için teşekkürler

Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.02.07, 14:40
hakdemir Kullanıcısının Avatar'ı
Member

hakdemir RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by l3eter_l3ocek@Feb 14 2007, 01:13 PM
patron tamam seni anlıyorum. verdiğin link doğru. bütün nvidia lara uyuyo. ( 6 yıllık teknik servis tecrübem var 1000lerce defa kurmuşumdur ) winfast A340 driveri bulursam vista için benim problemim ortadan kalkıcak. ilgin için teşekkürler
[snapback]711[/snapback]
arkadaşım sana verilen driver doğru ama istersen vereceğim link te nvidianın kendi resmi sitesi için rahat edecekse birde oradan çek dene ama arkadaşımında dediği gibi vista oyunlarda problem oluyor bu microsoftun resmi açıklamasındada vardı bunun için ileride yama çıkaracaklar acele etme
link

Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.02.07, 20:01
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

ICEEXOL a patron dedik sana müdür diyelim o zaman. müdür hepsini denedim yemedi ayar oldum. winfast a340 olarak tanıtmam lazım ama sitede yok. hani dedim belki aynı sorunu yaşamaış çözmüş biri vardır . ilginize teşekkürşer.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.02.07, 01:15
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

bu arada verdiğiniz bütün linkleri indirdim ( limiti tükettik walla ) hiç biri uymadı bu merete illa winfast A340 vista dirveri lazım. namussuz kart sinir etti beni

Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.02.07, 01:28
Member

l3eter_l3ocek RSS Feed

promlemi çözdüm arkadaşlar. hakdemir arkadaşımızın verdiği linkten indirdiğim driver ı kurmaya çalıştım hata verdi yine. uyumlu donanım bulunamadı dedi. ( setup.exe yi tıklayarak yüklemeyi denediğimde bunu yaptı). aygıt yöneticisine girip sürücü güncelleştir dedim ordanda sürücü dosyasını otomatik aratmadan sürücüye uygun dosyaların listesini açtım ve hakdemirin verdiği linkten indirdiğim dosyanın içindeki .inf lernden birini açtım. içinden fx5500 çıktı ordan tanıttım problem ortadan kalktı. ilginize çok teşekkür. biraz kafa şişirdik affola. iyi çalışmalar...

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
cozuldu, ricaaa, acil, cok, istek, driver

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows etkinleştirme acil yardım lutfen emka Sorunlarınız 2 28.08.08 09:59
drwtsn32.exe hatasi! arkadaslar acil! goek Sorunlarınız 3 16.12.07 00:25
denetim masasi sorunu vista acil yardım lider61 Sorunlarınız 0 15.12.07 18:24
Driver lazım acil l3eter_l3ocek Sorunlarınız 1 21.03.07 18:26
PHILIPS SPC700NC VISTA DRIVER'I SORUNU [Çözüldü] komodor Sorunlarınız 8 14.03.07 15:10

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 18:51.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım