ekran sorunu
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan ekran sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>vista işletim sistemi kullanıyorum oyunları actıgım zaman acılır gibi olup tekrar masa üstüne dönüyor görev yöneticisinde calışıyor gözüküyo ne yapıcam ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
vista işletim sistemi kullanıyorum oyunları actıgım zaman acılır gibi olup tekrar masa üstüne dönüyor görev yöneticisinde calışıyor gözüküyo ne yapıcam daha önce böyle sorun yoktu yardım lütfen
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | GençTürk | 3 | 696 | 05.05.07 22:20 |
|
|
|||
|
|||
|
sistemi geri yüklemeyi kullan veya pencereler arasında geçiş kısayollarınıu kullan olmassa ilk dediğim yöntemi kullan...
|
|
|
|||
|
|||
|
sistemi geri yükledim düzeliyo 1 veya2 gün sonra gine aynı sorun
|
|
|
|||
|
|||
|
Oyunları yeniden kur :S olmazsa önce sistemi geri yüklemeyi kullan daha sonra Bilgisayar > C: sağ tıkla özellikler de sonra Disk Temizlemeden diğer seçenekler tabından Sistem Geri Yükleme ve Gölge kopyalar başlığının altındaki temizle ye bas ve tamam de.Sanırım olur.
|
![]() |
| Tags |
| sorunu, ekran |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista ati radeon x550 ekran kartı sorunu | dued | Sorunlarınız | 4 | 27.01.08 04:20 |
| vista ekran kartı sorunu | ertas71 | Sorunlarınız | 6 | 08.01.08 22:18 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 15:01 |
| vista ekran kartı sorunu | Mertcancan | Sorunlarınız | 0 | 23.04.07 18:10 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:00.

Lineer Mod