Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
IE7.0 çalışmayı durdurdu,sık kullanılanlar,geri yükleme noktası

Eski 27.02.08, 05:19
asline Kullanıcısının Avatar'ı
Member

asline RSS Feed
Smile

1-Vista home premium laptop yılbaşı kampanyalarından yararlanıp taksitle aldım, IE7.0, limitli ADSL kablolu modem kullanıyorum.Son 1 aydır www.isbank.com.tr ana sayfası açılsa da internet bankacılığı butonuna tıkladıktan sonra sayfa açılmaya çalışıyor ama 3-4 saniye uğraşıp IE7.0'a ait tüm sekme ve pencereler IE çalışmayı durdurdu diyerek kapanıyor. Diğer bazı bankaların girişlerini arkadaş ve dostlarımın hesaplarından aynı laptopta denedim sorun yok, gmail, hotmail, yerli yabancı hiçbir sitede bu problem olmuyor. 1 ay öncesine kadar da böyle bir problem yoktu. Çıkan yardım menüsündeki tüm seçenekleri denedim, sonuç yok, İşbank destek ile görüştüm o tarafta problem yok, başka PC'lerde giriş yapılıyor birtek bu laptoptan giriş yok..kafayı yiyecem bu problemden :(

2- Sık kullanılanlardaki herhangi bir linki ister direkt ister sık kul. düzenle seçeneğinden olsun silmek istersem sorun yok ama eğer o linki sık kullanılanlarda bir klasörün içinde kullandıysam, klasörün içindeki link silinse de klasör silinmiyor ve IE7.0 komple kapanıyor. Yani 1. maddede olduğu gibi.

Her iki problemde 1 aydır sürüyor. Hem KIS7.0 hem de Bull Guard V7.1 ile taradım temiz. Acaba IE7'yi kaldırıp yeniden kursam her iki problem de hallolur mu? Yoksa bir ayar problemi mi var acaba ?

3- Geri yükleme noktasını 1 ay arayla 2 defa oluşturdum ve kullanıcılardan birindeki problem yüzünden eski geri yükleme noktasına döndüm.Virüs taramalarında ileri tarihli geri yükleme noktası da taranıyor mu anlayamadım. Eğer taranıyorsa eski geri yüklemeye dönüşten önce zaten deep taramıştım ve temizdi, dolayısıyla zamandan kazanmak için sadece eski geri dönüşüm noktasından itibaren kullanılanlar taranabilir mi?

Teşekkürler.

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 27.02.08, 10:20
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

2 güvenlik programınıda kaldıktan sonra tekrar kontrol eder misin?

Tags
ie70, calismayi, durdurdu, sik, kullanilanlar, geri, yukleme, noktasi

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows gezgini çalışmayı durdurdu ibaresi. [Çözüldü] hemicuda Sorunlarınız 8 20.04.08 07:20
Sistem Geri Yükleme Noktası Oluştururken 0x80070032 Hatası ICEEXOL Registry Ayarları 5 14.02.08 12:26
Sistem Geri Yükleme 'de Boş Takvim Sorunu ICEEXOL Registry Ayarları 1 12.01.08 21:04
Sistem Geri Yükleme Neleri Kaydediyor ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 19.03.07 21:57
Sistem Geri Yükleme 'de Boş Pencere Sorunu ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 29.01.07 13:50

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 14:30.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım