intel 915gm on bordda vista efekti yardımm :(
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan intel 915gm on bordda vista efekti yardımm :( Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Mobile Intel® 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family 128nb paylaşımlık ekran kartına sahibim...okadar uraştım didndim vista indirdim amma velakin aero efekti olsun ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Mobile Intel® 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family 128nb paylaşımlık ekran kartına sahibim...okadar uraştım didndim vista indirdim amma velakin aero efekti olsun klasör efektleri olsun yok :( driverlarında hiç bir sorun yok....sitedeki herşeyi denedimm gene olmadı...temalarda aero var ama özelliklerde vista teması olarak gözüküyor ya benim pcnin karttan dolayı kaldıramıyor yada yapamadıgım yanlış bişey var... yani saydamlık başlat cubundaki küçük klasörcükler(klasörçüklerinkulanımaaçılan yerinde başlat özelliklerinde yerleri inaktif gözüküyor) ve son olarakta klasörlerin efektli açılıp kapanması yok lütfen yardım edin...normal olarak aktif gözüküyor efektler ama işleme gelince fıss :( şimdiden teşekkürler emeginize saglık pc min tam özellikleri ekran kartı yukarda yazıyor zaten 1024mb ram 60gb h.disk 1.86tek çekirdek centirino ultimate vista 32x |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | samucan | 0 | 813 | 23.01.08 20:15 |
![]() |
| Tags |
| 915gm, bordda, efekti, intel, vista, yardimm, yardımm |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| yine appcrash hatası yardımm!! | buraqqqq | Sorunlarınız | 1 | 24.06.08 19:32 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:49.

Lineer Mod