| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Şuan işletim sistemim vista İnternet explorer 7 var. Program devamlı hata verip kapanıyo bu internetten radyo dinlemek istiyorum ama açmıo hata veriyor kapanıyo. Bende hp pavilion dv6000 serisi notebook var ve saati hep geri kalıyor ayarlıyorum ve tekrar bozuluo bios pili değişti ama hala aynı sorun dewam ediyor ayrıca bundan önce işletim sistemim xp idi ondan öyle bir sorun yapmıyordu |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Hata numarası nedir ? Hata içeriği nedir ? Radyonun kullandığı program nedir ?
|
|
|
||||
|
||||
|
A problem caused the program the stop working corretcly.windows will close the program and notify you if a sloition is available
bende vista ing. olduğu için bu hatayı verip kakanıyo dilediğim radyo canli dinlemek için basşıyorum sonmra media player çıkıo sonra bu hatayı veriyor |
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
| Tags |
| explorer, internet, kapanıyo |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| explorer.exe hatası | yvz2012 | Sorunlarınız | 4 | 26.06.08 15:02 |
| Ücretsiz Dizi veya Film İzleyebileceğiniz İnternet Siteleri | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 0 | 22.04.08 13:04 |
| İnternet Bağlantınızı Optimize Edelim | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 12.11.07 08:36 |
| İnternet Tarifenizin Download ve Upload Hızlarını Kontrol Edin | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 0 | 10.11.07 23:21 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |