Lütfen yardım

Windows Vista Kategorisinde ve  Sorunlarınız Forumunda Bulunan  Lütfen yardım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar Windows Vista Ultimate 64 Bit kullanıyorum.. Etkinleştirmek için crack yüklediğimde (şu ana kadar 2 tane yükledim 2 side aynı ...

Başlık Kapatıldı

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 09.10.08, 13:32
Member

Varsayılan Lütfen yardım

Arkadaşlar Windows Vista Ultimate 64 Bit kullanıyorum.. Etkinleştirmek için crack yüklediğimde (şu ana kadar 2 tane yükledim 2 side aynı sonucu verdi) Vista reboot ediyor kendini ve daha sonra açılmıyor.. Açılış ekranına gelmeden restart atıyor.. F8'e basıyorum o menü bile gelemeden tekrar restart atıyor.. Ancak format attıktan sonra düzeliyor...

Dün yine aynı şeyi yaptım crack'lemeye çalıştım yine aynı hatayı verdi... Yine formatladım, formattan sonra Windows'un saati 1 Ocak 2039'u gösteriyordu.. Acaba bu sorunun nedeni bios saatimidir??

Veya bana işe yarar ama kesin bir çözüm yolu gösteriniz..

Bir sorum daha olacak Arkadaşlar yeni anakart ve ram'i aldğımdan beri hem XP'de hem Vista'da (önce XP vardı daha sonra Vista yükledim yine aynı oldu.. aynı anda kullanmıyorum ) Boot ekranındaki yükleme çubukları diyeyim artık onlar takılıyor 5-6 sn. bekledikten sonra devam edip Windows açılıyor..

Benim kafam kaç gündür buna takıldı... Sorun nedir acaba ???

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

2-RuN Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
Lütfen yardım Sorunlarınız ICEEXOL 1 188 09.10.08 13:32
Konu açamıyorum Sinir oldum !!! Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions JardeLGs 1 361 08.10.08 18:52

Eski 09.10.08, 17:30
Yönetici

Yer: Adana
Varsayılan Yanıt: Lütfen yardım

İllegal konulara destek verilmiyor.
Başlık Kapatıldı

Tags
lütfen, reboot, vista, yardim, yardım

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
(pil)-lütfen bir bakın ve yardımcı olun! ismoil Sorunlarınız 1 14.12.08 11:54
arkadaşlar.yardım edin lütfen çok zor durumdayim BlueScreen sorunu janisJoplin Sorunlarınız 7 17.02.08 20:07
Lütfen Yardim Denetim masasi acilmiyor Laz_engin Sorunlarınız 1 18.11.07 11:14

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:19.