mavi ekran çıkıo ve çok sıkıcı bişey
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan mavi ekran çıkıo ve çok sıkıcı bişey Konusunu Görüntülemektesiniz.=>5 dakıkada bır mavı ekran çıkıyor.msn falan açılmıyor.yardım edın ya kafayı yıcem valla.sorun ne olabılır.guncellestırmeler hep yuklenıyordu.ama bugun bı drıver ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
5 dakıkada bır mavı ekran çıkıyor.msn falan açılmıyor.yardım edın ya kafayı yıcem valla.sorun ne olabılır.guncellestırmeler hep yuklenıyordu.ama bugun bı drıver yukledım dedıgınız gıbı hd realtek definetion un sitesinden n bi driver yukledımsorun o olabılır mı acaba.denetım masam da hal acılmıyor(guvenlı modda acılıo ama ordan bıseye gırınce kapanıo).format atmayı falan dusunuom yardım edın lutfen kotu durumdayım!!!
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 1 | 439 | 22.11.07 01:37 |
|
|
Sorunlarınız | ceren87crn | 28 | 4227 | 21.11.07 00:09 |
|
|
|||
|
|||
|
Mavi ekran hatasında yazan hata numarası nedir ?
|
![]() |
| Tags |
| bisey, bişey, cikio, cok, çıkıo, ekran, mavi, sikici, sıkıcı |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da Mavi Ekran,Kilitlenme ve AppCrash gibi Hataların Analizleri Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | Sorunlarınız | 12 | 15.02.09 18:41 |
| mavi ekran | muratkaya | Sorunlarınız | 8 | 09.05.08 17:30 |
| Mavi ekran ve reset atıyor | yilmazyildiz73 | Sorunlarınız | 4 | 25.11.07 14:01 |
| Mavi Ekran Hatasının Rengini İstediğimiz Gibi Değiştirelim | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 0 | 21.09.07 08:31 |
| Mavi Ekran Hatası | Pro AGenT | Windows XP / Dizin | 0 | 21.02.07 15:18 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:16.

Lineer Mod