| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
selam arkadaşlar bende fx5200 ekran kartı var sistemimde vista home premium kurulu fakat ben vistanın kendisi ile gelen ekran kartı sürücüsünü kullanmak istemiyorum nvidia nın sitesinden indirdiğim driver ile kurmaya çalışıyorum fakat sonuş yine aynı.... ![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Veritabanında kodlama ile ilgili bir hata olduğu için bu driver Vista'da sorun çıkartıyor.Bir alt sürümü kurmalısınız.
Bu bug birkaç gün sonra çıkacak olan güncel driver ile ortadan kalkacak. |
|
|
||||
|
||||
|
cevap için teşekkürler dostum....daha düşük olan sürücüyü yükledim fakat yine de donuyor oyunlar....
fifa 07 hariç diğer oyunların hepsini oynayabiliyorum (call of Duyt 2 , Flat out 2 ...gibi ) Fakat fifa 07 de donuyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba... |
|
|
||||
|
||||
|
Windows Vista DX9 oyunlarda herzaman XP 'ye göre daha düşük performans gösterecektir.Vista asıl farkını DX10 oyunlarında ortaya koyacak.
Donmalar tamamen sizin sistem özellikleriniz ile alakalı.Oyun için benim kişisel fikrim en az 1,5 ya da 2 GB belleğe sahip olmalısınız.Diğer konularda belirttiğim gibi ; vista 1 GB lık bir ram'in %55 'ini kendisine ayırıyor. |
|
|
||||
|
||||
|
pc özelliklerim
P4 2.40 1 gb ram 128 mb fx5200 ekran kartı windows xp yüklüyken çok rahat oynayabiliyordum fakat şimdi oynayamıyoru ama call of duty 2 çok rahat oynuyor....? :huh: |
|
|
||||
|
||||
|
Sonunda buldum nihayet verdiler bu linkteki driveri yüklersen sorunun kalmaz kardeş sorunsuz yükleniyor geforce fx serisinin tamamı için geçerli kendi sitesinde yok radarsync.com sitesinden buldum kolay gelsin ftp://ftp.vaio-link.com/pub/OS/VistaUpgra...ogo_Desktop.zip
|
|
|
||||
|
||||
|
bendede setup.exe sorunu veriyo yardım edin
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
KARDEŞİM SETUP.EXE NİN ÜSTÜNDE SAĞ TIK UYUMLULUK SEKMESİNE GEÇ SONRA WİN XP SEÇ TMM DE SONRA EXE Yİ ÇALIŞTIR HER PROGRAM İÇİN GEÇERLİ ![]() OLMAZSA YAZ |
![]() |
| Tags |
| cozuldu, yuklenmiyor, driveri, karti, ekran, nvidia |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia ekran kartı | ertas71 | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 1 | 18.09.08 12:41 |
| vista ekran kartı sorunu | ertas71 | Sorunlarınız | 6 | 08.01.08 23:18 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 16:01 |
| vista ekran kartı sorunu | Mertcancan | Sorunlarınız | 0 | 23.04.07 19:10 |
| Geforce 7100 ekran kartı tv out vistada çalıştırma | dimitra1903 | Sorunlarınız | 0 | 14.04.07 16:39 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |