radyo nun sesi yok
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan radyo nun sesi yok Konusunu Görüntülemektesiniz.=>arkadaşlar ben vista ultimate yükledim tek sorunum rodyonun sesinin olmaması aver media analog tv kartı var .butun sesler sorunsuz ama ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ben vista ultimate yükledim tek sorunum rodyonun sesinin olmaması aver media analog tv kartı var .butun sesler sorunsuz ama bir tek radyo calışmıyor yardım edebilirseniz sevinirim.teşekkürler
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 1 | 584 | 02.03.07 12:58 |
|
|
Sorunlarınız | bestboys | 13 | 1210 | 12.02.07 09:20 |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşım hiçbir hata iletisi almıyorum. program düzgün calışıyor .ama sadece ses yok xp de aynı şey oluyordu ses özelliklerinden hepsini onaylıyordum sonra ses geliyordu vistada bunu yapamadım
|
|
|
|||
|
|||
|
Control Panel -- System--Advanced System Settings ardından Hardware sekmesine geçin..Oradan Device Manager'i açın ve aygıtlarınızı kontrol edin..
Ünlem işareti olan herhangi bir donanım var mı.. |
|
|
|||
|
|||
|
hayır yok . ben xp de ses özelliklerinden girip front rear gibi özellikleri işaretliyordum ondan sonra ses geliyordu ama vistada bunları bulamadım
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşım olmadı ama ilgilendigin için teşekkürler sanada zahmet oldu
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
adminim sistemim
intel pentium 3.0 4cpu 160gb sata harddiks 1024 ram dvd- cd rw atı rodeon 256 ekran kartı bu sistemede vista uymassa bilemiyom artık |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
anladım bende onu araştırıyorum zaten alırken vista uyumlu die aldım ama degilse degiştiricem teşekkürler
|
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşım bendede aynısı oldu, Avermedia'nın sitesinden sürücü ve programını yeniden indirdim ve yükledim oldu. Fakat eski yüklü olanı önce tamamen sil, Vista'dan nasıl silineceği Avermedia'nın sitesine koymuşlar. Sürücü dosyasını indirdikten sonra önce driveri yükle sonra AP dosyasındaki programı yükle. Başarılar....
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| yok, sesi, nun, radyo |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 05:20.

Lineer Mod