|
|
||||
|
||||
|
ReadyBoostu yaptım 1 GB USB Bellek(Kingston) markalı ve bunu yapınca içinde sadece bir ReadyBoost simgesi çıktı.Bu yeterli mi ReadyBoost için yoksa daha işlem gereklimi aydınlatırsanız sevinirim...
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
saol
|
|
|
||||
|
||||
|
işte ben ayarladım USB içinde bir ddosya çıktı
Adı ReadyBoost tu sadece bu çıkınca oluyomu Ayrıca bu ReadyBoost RAM olarakmı kullanılıyo Yoksa harddisk olarak mı? Cevaplarınızı bekliyorum... ???? |
|
|
||||
|
||||
|
?Cevap yokmu yaa
|
|
|
||||
|
||||
|
USB belleği taktığınız zaman şöyle bir pencere çıkmıyor mu?:
Dosyaları görüntülemek için klasörü aç Sistemi hızlandır Çıkmıyorsa; Başlat > Bilgisayarım > USB Belleğin olduğu sürücü 'yü seçin ve Otomatik Başlat 'ı tıklatın. Yine: Dosyaları görüntülemek için klasörü aç Sistemi hızlandır çıkacaktır. Sistemi hızlandır 'ı seçin. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
merhaba bende sistemi hızlandır seçeneği çıkmıyor ne yapabilirim?
|
|
|
||||
|
||||
|
Servislerde ReadyBoost aktif mi ?
Başlat-Çalıştır => services.msc yazın.Karşınıza çıkan bölümlerde ReadyBoost servisini bulun ve başlangıç türü bölümünün otomatik olarak olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca belleğinizin marka ve modeli nedir ?
| cozuldu, soru33, hakkinda, readyboost |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Site Kurucusu Hakkında Bilgi? | Murad1 | Düşünce ve Önerileriniz | 2 | 26.06.08 18:17 |
| Windows XP'de ReadyBoost | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 20.12.07 16:42 |
| Vista Lisans Hakkında | GençTürk | Sorunlarınız | 1 | 25.03.07 22:12 |
| Vista DreamScene Hakkında soru | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 24.03.07 13:54 |
| DreamScene Hakkında Bilinmesi Gerekenler | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 21.02.07 13:36 |