| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
vistam da control center uygulamasını çalıştırmak istediğim zaman aşağıdaki uyarıyı veriyor yardım edermisiniz? If your computer support this applciation. Please reinstalled and reboot computer! |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Nerenin control center 'ı bu ?...Çalıştırmaya çalıştığınız herneyse eğer Vista ile uyumlu değil.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Türkçe vista home premium yüklü vestel notebook aldım.Onda masaüstünde olan control center.Vistalarda bu var biliyorum. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Masaüstündeki 2 uygulama Vestel 'in araçları.Mantıklı olursak Vista ile uyumsuz bir yazılımı neden sisteme yüklesinler.Eğer cd 'si varsa tekrar kur ve sistemi yeniden başlat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Birde yüklenmesi gereken güncellemeler var ve yükle diyorum ama 80070020 hata kodu veriyor ve güncelleştirme yapmıyor.Bu konudada yardımcı olabilirmisin acaba..? |
|
|
||||
|
||||
|
Bu hata kodu genelde Bit Defender yüklü sistemlerde ortaya çıkıyor.Bit Defender ya da başka bir antivirüs programı kullanıyorsanız eğer çalışmasını durdurun ve update'i tekrar kurmayı deneyin.
|
|
|
||||
|
||||
|
Please reinstalled and reboot computer bu hatayı banada verio yha bi türlü çözemedim o kadar formatta attım..
|
|
|
||||
|
||||
|
şuanda bende aynı problem var benim bilgisayarda vestel ve herşeyi ile aynı hatayı veriyor... yapabildiyseniz banada bilgi verirseniz sevinirim
|
![]() |
| Tags |
| computer, reboot |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |