|
|
||||
|
||||
|
Son günlerde bilgisayarı actıgımda yada acıkken ara sıra resimdeki hatayı alıyorum problem nedir acaba ?
![]() ![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkür ederim söylediklerinizi uyguladıktan sonra, tekrarlanmadı.
![]() Bir problemim daha var güncellestirmelerde %97ye geliyor gelene kadar sorun yok 97den sonra da yesil cubuk hareketli yani kilitlenme yok ama öyle kalıyor cok bekliyorum mutlaka bitmesi lazım bitmiyor bende güncellestirmeyi durdur diyorum pencere kilitleniyor ve sonrasında yeniden baslatıncada güncellestirmeleri acamıyorum, geri yükleme yapıp halledebiliyorum 2 kez basıma geldi neden olabilir ? |
|
|
||||
|
||||
|
Seçmeli, sizin updateleri nasıl almalıyız konusunda anlattıgınız gibi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Seçtiğiniz yamaların boyutunu kontrol edin.Ayrıca seçmeli update'in otomatik update'den en büyük farkı şudur;
Otomatik Update ,yamaları sisteme yükleyip kurduktan sonra sizi uyarır. Seçmeli Update ise yamaları arar bulur fakat yüklemez.Sizin seçiminizle birlikte önce yükler sonra kurar. Arada zaman açısından çok fark vardır.Son olarak sorun çıkartan yama'yı bulabilirsiniz.Bunu yapmak içinde yama'ları tek tek yükleyin.
|
||||
|
||||
|
buna benzer bir sorun da ben yaşıyorum.autocadi başlatmak istediğimde appcrash sorunu ortaya çıkıyor.programı kaldırıp yeniden kurmama rağmen bu sorun gitmedi.sanırım bu sorun bilgisayar güncellemesi yaptıktan sonra oldu.daha önceden benden izin istemezken şimdi herşey için benden izin istemeye başladı vista.sorun ne anlayamadım?çözümü için umarım yardımcı olabilirsiniz.
|
|
|
||||
|
||||
|
ben sitenize yeni kayıt oldum.rundll32 adlı forumunuzu okudum. benimde aynı sorunum vardı. dediklerinizi yaptım ve sorunum çözüldü teşekkürler.
|
![]() |
| Tags |
| cozuldu, hatasi, rundll32exe |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| 0x80240029 windows defender hatası [Çözüldü] | komodor | Sorunlarınız | 7 | 28.04.07 13:27 |
| RUNDLL32 Hataları | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 22.01.07 13:51 |