|
|
||||
|
||||
|
sistem çok ağırlaştı yardım
vista ultimate sp1 32 bit kullanıcısıyım daha önce hiç yaşamadığım bişeyi yaşıyorum sistemde virüs olamamasına rağmen ram kullanımı arttı buna neyin sebep olduğunu bulamıyorum açılışta masaüstü çok geç yerleşiyor bütün ayarlarını yaptımbaşlangıç programlarını engelledim gereksiz servisleri kapatım ama masaüstü pencere yöneticisi 40.000k'larda ram kullanıyor hatta daha fazla bütün driverlar en güncel kendi sitesinden indirildi soruna neyin sebep olduğunu bulamıyorum bilgisayarım core duo 2.8ghz işlemci 1gb ram 256mb ekran kartı özelliklerine sahip sistem logu aşağıdadır
![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
İlk olarak Vista ile beraber 1 GB bellek kullanmanız doğru değil. Bununla beraber Kaspersky'ın Internet Security gibi en az 6 servis ile beraber yüklenen bir güvenlik programıda kurmuşsunuz. Ne yazikki sistemin yavaşlamasına en büyük etkenlerden biriside bu diyebilirim. Son olarak kayıt defteri ve disk birleştirme işlemlerini mutlaka gerçekleştirin. Aero hizmetinin 40 MB bellek kullandığını görüyorsanız eğer devredışı bırakın.
|
||||
|
||||
|
kardeşim 1 gb ram kullanmakta haklısın ama ben bugüne kadar böyle bişey yaşamamıştım hiç şeffaflıkta dahil antivirüsle en fazla %45i görüyordu ram kullanımı ve harikaydı çok memnundum ama şimdi %60larda dolanıyor kayıt defterinide temizledim onardım sıkıştırdım ama değişen bişey yok
|
![]() |
| Tags |
| ağırlaştı, cok, sistem, yardım |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nero yardım | mütevazi1 | Yazılım Sorunlarınız | 1 | 28.08.08 14:37 |
| İki Tane Masaustum Var!:( Yardım! | djjserkan | Sorunlarınız | 4 | 17.06.08 16:50 |
| Windows Defender'in sistem hızı | vedo1 | Sorunlarınız | 2 | 24.01.08 17:57 |
| Sistem Sağlık Raporu Oluşturalım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 01.04.07 01:50 |