| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
alcoholl programını kurduktan sonra vistada optik sürücüler yok oldu biosta var aygıt yöneticisinde görünüyor kaldır kur yaptım olmadı tak kullan yaptım olmadı SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys hatası veriyor sanırım program optik sürücü dosyasını bozdu eğer bu dosya varsa yüklersem düzelebilir yoksa format :( |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki programı çalıştırır mısın ?
Kod:
http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfdrvrem.zip |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
yazıyor :( |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19) |
|
|
||||
|
||||
|
Kod:
http://support.microsoft.com/kb/310123/tr |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
tşk ederim |
|
|
||||
|
||||
|
O yöntem Vista içinde geçerli.Vista formatlerken eski Vista'yı yedeklemiyor.En azından böyle birşeyle karşılaşmadım ?.
|
|
|
||||
|
||||
|
vista old diye bir klasör oluşturuyor
sanırım soruna bir çözüm bulunamadı en azından cdrom.sys dosyasını bulup kopyalayabilseydik sorun çözülecekti |
|
|
||||
|
||||
|
System32 içerisindeki Drivers adlı klasörde cdrom.sys dosyası yok mu ?...Ayrıca sistemi "en son iyi yapılandırma" ile başlatın mı ? .Birkaç yol önereceğim ama tam olaram emin değilim.
|
|
|
||||
|
||||
|
dosya var sanırım bozuk en son iyi yapılandırma ile başlattım değişen birşey yok sanırım tek çare bu dosyayı bulup yüklemek vista cd sinde ise bu dosyaya erişemiyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Şu yolu deneyelim;
System32 /DriverStore/FileRepository yolunu izlediğinde cdrom.inf_1bc31dd5 ve cdrom.inf_e487f727 klasörlerini göreceksin.Numaralar farklı olabilir.O klasörler içerisinde sürücüne ait sağlam dosyaları bulabilirsin. |
|
|
||||
|
||||
|
dosyayı buldum üstad fakat winrarla açmayı denedim açmadı tanımıyor veya hasarlı dedi wordpad le açtım bi işe yaramadı
|
![]() |
| Tags |
| hatasi |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Açılıştaki "System32\Ntoskrnl.exe" Sorunu ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 16.08.08 02:49 |
| nVidia Omega Drivers v1.169.25 | ICEEXOL | Sürücüler | 2 | 03.01.08 19:15 |
| Görsel Şekilde Modlanmış System32 Dosyaları | GençTürk | Genel Bilgi ve İpucu | 3 | 10.09.07 21:44 |
| Açılıştaki "\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM" Problemi | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 03.06.07 11:43 |
| nVIDIA ForceWare Drivers (32-bit/64-bit) 158.24 | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 03.05.07 11:02 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |