| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Çok yararlı bir site ve uzun süredir faydalanmaktayım sitenizden emeği geçen tüm arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. benim skıntım tema yüklemede.Home premium kullanıyorum ve yeni aero destekli temalar yüklemek istiyorum.Geniş anlatımlı tema yükleme bölümünü okudum ve gerekli dosya sahipliğini alma ve yeni osyalarısystem32 ye gönderme işlemlerini yaptım.sıkıntım bundan sonrası için.. tema dosyasını C:/Windows/Resources/Themes iine atın diyorsunuz yada 1 klasör yanında 1 dosya diyorsunuz ama verdiğiniz liklerden indirdiğim tema dosyalarını rar dançıkardığım zaman bir sürü dosya çıkıyor hangi birini atacağım buraya bilemedim ve hç birinde tr yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Tüm tema dosyalarında brden fazla klasör var ve hiçbiri bahsettiğiniz dosyalara benzemiyor.. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Temayı gönderir misiniz?
|
|
|
||||
|
||||
|
Temalar bu siteden indirdiğim temalar,mesela biri bu...
BlueEye Aero İçinde bir exe dosyası, 3 ayrı klasör var,txt dosyası var,varda var ![]() Teşekkürler.... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Aşağıdaki adresten sisteminize uygun olan patch dosyasını indirin ve çalıştırın. Uxtheme Patches - Within Windows Klasör içerisindeki THEME INSTALLER uygulamasını çalıştırın. Aşağıdaki klasörler içerisindeki dosyalar üzerinde tam yetki alın. Forumda anlatım mevcut. C:Windows/Branding/Basebrd/BASEBRD.dll C:Windows/System32/AUTHUI.dll C:Windows/System32/BROWSEUI.dll C:Windows/System32/IEFRAME.dll C:Windows/System32/IMAGERES.dll C:Windows/System32/OOBEFLDR.dll Ardından Copy contents to C;Windows ismindeki klasörün içerisindeki dosyaları uygun yerlere gönderin. C:/windows/resources/themes klasörüne girin ve BlueEye.Theme dosyasını çalıştırın. |
![]() |
| Tags |
| sorunu, tema, yükleme |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Sistem Geri Yükleme 'de Boş Takvim Sorunu | ICEEXOL | Registry Ayarları | 1 | 12.01.08 21:04 |
| Ultimate tema Sorunu [Çözüldü] | soulinker | Sorunlarınız | 5 | 02.08.07 19:31 |
| Windows Cab Dosyası Yükleme Sorunu | Miroğlu | Sorunlarınız | 10 | 17.05.07 12:00 |
| Microsoft Update Yükleme Hatası | Miroğlu | Sorunlarınız | 1 | 20.03.07 22:45 |
| Sistem Geri Yükleme 'de Boş Pencere Sorunu | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 29.01.07 13:50 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |