|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar Vista Ultimate'yi kurdum ama Aero glass'ı bi türlü kullanamadım... Vista açıldıktan sonra temalardan Aero Glass 'ı seçiyorum ama ekran kapanıp açılıyor ve aero glass devreye girmiyor... sonra tekrar temalara girince de temalarda aero glass çıkmıyor.. Yanlızca Basic ve klasik seçenkleri var...... :huh: :huh:
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
hiçbişekilde nete bağlamadım ilk başta , modemi kapattım hatta... ama aklıma takılan bişey var benzersiz keyi daha önce RC1 beta sürümde girmiştim ... ondan kaynaklanabilirmi ??
|
|
|
||||
|
||||
|
Ekran kartın 128 MB ve sürücülerü yüklümü en az 128 mb olması gerektiğini duydum..
|
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki 2 konuyuda uygulayın..
http://www.warezdestek.com/forum/ind...?showtopic=406 http://www.warezdestek.com/forum/ind...?showtopic=412
|
||||
|
||||
|
ekran kartı ati radeon x800 gt 256 mb ....aynı dvd den arkadaşım kurdu ve hiç bi problem olmadı.... çok garip bi durum.... :huh:
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar ilginiz için çok saolun ama o yönergelerin hepsini yaptım ve gtene olmadı... <_< :( çok saçma bi durum ya
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sorun şu ;
1. vista kuruluduktan sonra Basic theme ile başlıyor.. 2. Aeroyu şeçtikten sonra Başlat çubugu şefaflaşıyor ve ekran kapanıp açılınca tekrar basic theme geçiyor... 3. ekran kartını güncelledim 7.1 yaptım (vista uyumlu) işin komik yanı bilgisayarı her yeniden başlattıgımda temalarda aeroyu görüyor ama seçince ekran kapanıp açılıyor ve listede aero kayboluyor :P basic theme geri dönüyor :mellow: |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Personalize-Windows Color and Appearence gir ve Enable Transparency 'nin işaretli olup olmadığına bak.
| cozuldu, 333333, yok, glass, aero, temalarda |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Aero Glass Color Cycling | GençTürk | Vista Customization | 0 | 04.08.07 10:35 |
| Entegre Kartlar ve Aero Glass | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 22.06.07 18:10 |
| Vectrum Vista Aero Glass | ICEEXOL | Vista Customization | 0 | 01.06.07 02:31 |
| Aero Glass 'ı Yavaşlatalım | ICEEXOL | Registry Ayarları | 0 | 16.03.07 04:03 |
| Aero Glass İçin Gerekli RAM Miktarları | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 16.03.07 02:23 |