|
|
||||
|
||||
|
Selam ben vista ultimate kullanıyorum ...Tüm dosyaların nasıl tam denetimini alabilirim ...Mesela bir dosya üzeridne değişiklik yapmak istediğimde izin vermiyor ...Tüm denetimleri nasıl alabilirim...Yani istediğim dosya üzerinde hiç bir sorun olmadan değişiklik iznine sahip olmak istiyorum.....
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
1- UAC'yi kapat.
2- Yönetici haklarına sahip ol. 3- Alttaki adresten yararlanarak Windows dosyasını sağ tıklayıp "Take Ownership" i seç. Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/stediimiz_Dosya_nn_ya_da_Klasoeruen_Sahipliini_Alalm-t1427.html |
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler Dostum fakat benim istediğim tüm anda hepsinin denetimini almak yani tüm hepsine bir anda sahip olmak hepsine öyle teker teker take ownership deyip te değil ...Saygılar..
|
|
|
||||
|
||||
|
Teker teker yapmayacaksın zaten yanlızca Windows klasörünü sağ tıklayıp Take Ownership'i seçeceksin.
|
|
|
||||
|
||||
|
Öyle yapıyorum fakat sonra windows klasörünün içinden bir dosyaya baktığımda tam denetim gözükmüyor...
|
|
|
||||
|
||||
|
Tam denetim dediğimiz zaten denetimini aldığın dosyayı başka dosyayla değiştirmeni sağlar. Yani silemezsin, sadece ismini değiştirirsin.
Mesela shell32.dll dosyasının tam denetimini alıp direkt olarak ismini değiştirirsen ve başka dosyayla değiştirmezsen Windows düzgün çalışmaz. Tam denetimin amacı bir dosyayı hacklenmiş başka dosyayla değiştirmektir. Senin de amacın buysa eğer kesinlikle ismini değiştirip başka dosyayla değiştirirsin ama silemezsin. Zaten silsen Windows düzgün çalışmaz, dolayısıyla tam denetimini alsan dahi direkt olarak silinmez. Bunları bilmen gerekir. Konu kapalı. |
![]() |
| Tags |
| almak, denetimini, dosyalarin, tum |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| WLM'de Dosya Transferi Sırasında Gelen Dosyaların Engellenmesi | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 22.01.08 16:18 |
| Vistada Statik İp Almak [Çözüldü] | digger | Sorunlarınız | 5 | 29.03.07 17:21 |