| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Update for Windows Vista (KB929735) Download size: 124 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional Install this update to resolve an issue that prevents Windows Search from returning a complete set of results when a search is performed using the date option and a non-Gregorian calendar is in use. Arkadaşlar bu güncellemeyi yaptıktan sonra explorer açılmıyor bilgisi olan var mı? |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Yama sistemimde kurulu.Fakat alınması zorunlu değil.Yalnızca Vista'nın arama özelliği ile ilgili bir sorunu gideriyor.
Internet Explorer'da herhangi bir hata alıyorsanız , ekran görüntüsü koyar mısınız ?
|
||||
|
||||
|
Pardon güzel kardeşim sanırım sorum bu yamayla ilgili değil çünkü azönce yine aynı problemi yaşadım bir daha olursa resmini eklemeye çalışırım. ingilizcem olmadığı için pek birşey anlamadım. Sanırım bir problem falan var diyordu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Kardeşim exploreri kapatıp tekrar açmaya başladığımda şu problemi alıyorum.
A problem caused the program to stop working corectly. Windows will close the program and notify you if a solutionnis available (Özür resmi koymayı beceremedim) Ayrıca ilgin için sonsuz teşekkür |
|
|
||||
|
||||
|
internet explorer da bozukluk olmuş windowsun programı çalışmayı durdurduğunu yazıyor bence internet explorer yeniden yüklemen sorunu giderebilir
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkür ederim kardeşim....
|
![]() |
| Tags |
| kb92973, vista, windows, update |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 RC1 Türkçe (Windows Update) | ICEEXOL | İndirme Adresleri | 2 | 23.01.08 16:17 |
| Windows Vista Features [Update vs.] erisimim engellendi... [Çözüldü] | Punk-Rock | Sorunlarınız | 6 | 18.05.07 17:33 |
| Update For Windows Vista KB932246 -x86.msu | Miroğlu | Sorunlarınız | 0 | 13.03.07 21:00 |
| Windows Vista Application Compatibility Update | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 2 | 10.03.07 18:32 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |