Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu
Windows Vista Kategorisinde ve Sorunlarınız Forumunda Bulunan Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Windows Vista da ürün anahtarımın kullanma süresi dolmuş ve bu yüzden Windows kullanılamaz duruma gelmiş..Uyarıda windows unuzu kullanamzsınız diyor ve ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Windows Vista da ürün anahtarımın kullanma süresi dolmuş ve bu yüzden Windows kullanılamaz duruma gelmiş..Uyarıda windows unuzu kullanamzsınız diyor ve şuan başka bir pc den yazıorum...Çünkü artık pc im çalışmıyor daha doğrusu Windows çevrımdışı durumda...Ne yapacağımı bilmiyorum :S etkinleştirme yollarına baktım ürün kodunuzu girerek etkinleştirebilirsiniz diyor fakat ben Sahte windows vista kullanıyorum ve yüklerken kullandığımız ürün kodunuda aradım ama bulamadım...Ayrıca sağ alt tarafta ''Windows Vista Kopyası Orjinal değil'' yazıor ve ''Windows Vista Derlemesi'' çalışmıyor diyor...Kısacası ben ürün kodunu girmeden bilgisayrımı kurtarabilirmiyim yada ne yapabilirim mahvoldum :(...
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | ICEEXOL | 1 | 267 | 06.03.09 18:50 |
|
|
Sorunlarınız | ICEEXOL | 2 | 1554 | 28.06.08 19:28 |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | vedo1 | 1 | 349 | 10.05.08 20:40 |
|
|
Sorunlarınız | shift_delete_tr | 2 | 5866 | 05.03.08 13:16 |
|
|
|||
|
|||
|
Koudaki span yazan kısımlar dahil değil.
http://www.wvdestek.com/forum/index.php?sh...;st=0#entry3270 |
|
|
|||
|
|||
|
slm öncelikle herkese mrb ismim fatih
bende yaklaşık 2,5 aydır vista kullanıyorum dediğiniz gibi vista orjinal olmadığı için 1 aylık bi kullanım süresi var bende bu konuyu baya araştırdım google da bu sorun bi program sayesinde çok basit bi şekilde aşılabiliyo ama burda o programın ismini vermem yanlış olur diye vermiyorum yanlız google da brz kurcalarsanız o programı bulma ihtimaliniz yüksek vistayı sınırsız kullanmamızı sağlıyo |
![]() |
| Tags |
| anahtari, anahtarı, etkinlestirme, etkinleştirme, sorunu, urun, ürün |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| windows etkinleştirme | mütevazi1 | Sorunlarınız | 12 | 03.07.08 17:01 |
| Kaspersky Internet Security 2009 (KIS 9) İçin 1 Senelik Ücretsiz Orjinal Ürün Anahtarı | ICEEXOL | Süreli Yazılımların Kampanyalı Seri Numaraları | 0 | 10.06.08 13:00 |
| xp etkinleştirme sorunu | haruspexlx | Windows XP / Dizin | 1 | 19.07.07 15:08 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:12.

Lineer Mod