Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu

Windows Vista Kategorisinde ve  Sorunlarınız Forumunda Bulunan  Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Windows Vista da ürün anahtarımın kullanma süresi dolmuş ve bu yüzden Windows kullanılamaz duruma gelmiş..Uyarıda windows unuzu kullanamzsınız diyor ve ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 05.03.08, 13:16
Moderator

Windows Vista da ürün anahtarımın kullanma süresi dolmuş ve bu yüzden Windows kullanılamaz duruma gelmiş..Uyarıda windows unuzu kullanamzsınız diyor ve şuan başka bir pc den yazıorum...Çünkü artık pc im çalışmıyor daha doğrusu Windows çevrımdışı durumda...Ne yapacağımı bilmiyorum :S etkinleştirme yollarına baktım ürün kodunuzu girerek etkinleştirebilirsiniz diyor fakat ben Sahte windows vista kullanıyorum ve yüklerken kullandığımız ürün kodunuda aradım ama bulamadım...Ayrıca sağ alt tarafta ''Windows Vista Kopyası Orjinal değil'' yazıor ve ''Windows Vista Derlemesi'' çalışmıyor diyor...Kısacası ben ürün kodunu girmeden bilgisayrımı kurtarabilirmiyim yada ne yapabilirim mahvoldum :(...

King Of the Game
Alıntıyla Yanıtla

GameSpring Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
WerFault.exe sorunu Windows XP / Dizin ICEEXOL 1 267 06.03.09 18:50
Windows Uptade Sorunu 8024402C Sorunlarınız ICEEXOL 2 1554 28.06.08 19:28
PcNet Dergisine Damga vurduk Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions vedo1 1 349 10.05.08 20:40
Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu Sorunlarınız shift_delete_tr 2 5866 05.03.08 13:16

Eski 05.03.08, 16:53
Yönetici

Yer: Adana

Koudaki span yazan kısımlar dahil değil.

http://www.wvdestek.com/forum/index.php?sh...;st=0#entry3270
Alıntıyla Yanıtla
Eski 20.04.08, 00:35
Member

Varsayılan Cevap: Ürün anahtarı etkinleştirme sorunu

slm öncelikle herkese mrb ismim fatih

bende yaklaşık 2,5 aydır vista kullanıyorum dediğiniz gibi vista orjinal olmadığı için 1 aylık bi kullanım süresi var bende bu konuyu baya araştırdım google da bu sorun bi program sayesinde çok basit bi şekilde aşılabiliyo ama burda o programın ismini vermem yanlış olur diye vermiyorum yanlız google da brz kurcalarsanız o programı bulma ihtimaliniz yüksek vistayı sınırsız kullanmamızı sağlıyo çalışmalarınızda başarılar grşmk üzere
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
anahtari, anahtarı, etkinlestirme, etkinleştirme, sorunu, urun, ürün

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
windows etkinleştirme mütevazi1 Sorunlarınız 12 03.07.08 17:01
Kaspersky Internet Security 2009 (KIS 9) İçin 1 Senelik Ücretsiz Orjinal Ürün Anahtarı ICEEXOL Süreli Yazılımların Kampanyalı Seri Numaraları 0 10.06.08 13:00
xp etkinleştirme sorunu haruspexlx Windows XP / Dizin 1 19.07.07 15:08

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 08:12.