vista 64 bit hata mesajı

Windows Vista Kategorisinde ve  Sorunlarınız Forumunda Bulunan  vista 64 bit hata mesajı Konusunu Görüntülemektesiniz.=>vista 64 bit dvd sini taktığımda kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 14.07.07, 00:21
Member

vista 64 bit dvd sini taktığımda kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye bi hata verdi şuan makinede windows xp media center edition kurulu lütfen acil yardım. birde ben vistayı windows xp media center edition üstüne kuracağım buna göre izah edebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. :unsure:
Alıntıyla Yanıtla

yasbirq Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
xp ingilizce sorunu Windows XP / Dizin yasbirq 2 777 22.07.07 22:57
vista 64 bit hata mesajı Sorunlarınız yasbirq 5 1833 14.07.07 00:21

Eski 14.07.07, 01:20
Power Member

Yer: Istanbul.

2 farklı yere konu açmanın sebebini anlamış değilim ...

Boot ederek mi kurmayı deniyorsun ?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.07.07, 21:14
Yönetici

Yer: Adana

Forumda araştırma yapmayı unutmayın...

Yükseltme DVD'si ile Temiz Kurulum

http://www.warezdestek.com/forum/Yuekseltm...plr_l-t860.html

Windows XP Media Center kurulu bir sistemi aşağıdaki Vista sürümlerine yükseltemezsin.

Windows Vista Home Basic

Windows Vista Business

Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.07.07, 21:26
Power Member

Yer: Istanbul.

Burayı incelermisin ;

Kod:
http://support.microsoft.com/kb/932795/tr
Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.07.07, 23:59
Member

arkadaşlar öncelikle iki yere konu açtıgımiçin özür dilerim yanlış yere konu açtıktan sonra gördüm sorunlarınız bölümünü bu arada ilginiz için teşekkürler benim makine hp bilmiyorum biliyormusunuz ama hp de bi recovery bölümü var bu silinince garanti gidiyo bu yüzden yükseltme yapmam lazım ama oturum açıkken vista dvd sini takınca kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye bi hata veriyo. boot ederek yüklemeye çalıştıgımda ise yükseltme yapmak için oturum açıkken yükleme yapın diyo yani sadece temiz yüklemeye izin veriyo benim bilgisasyar c: ve d: olarak iki partisyon d: ye dokunamıyosun orası hp nin recovery yedekleme diski makineyi satın aldıgım yerdeki arkadaş temiz kurulum yapma xp nin üzerine kur dedi yoksa recovery gider yani garanti gider makineyi alalı 2 ,3 ay oluyor yani garanti gitsin istemiyorum yoksa temiz kurulum yapacam yardımcı olursanız sevinirim bi yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler .
Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.07.07, 00:13
Member

Alıntı:
Originally posted by ICEEXOL@Jul 15 2007, 20:14
Forumda araştırma yapmayı unutmayın...

Yükseltme DVD'si ile Temiz Kurulum

http://www.warezdestek.com/forum/Yuekseltm...plr_l-t860.html

Windows XP Media Center kurulu bir sistemi aşağıdaki Vista sürümlerine yükseltemezsin.

Windows Vista Home Basic

Windows Vista Business
[snapback]3899[/snapback]
ultimate yüklselt meye çalışıyorum ama biraz önce şunu ögrendim ki media center 32 bit versiyon muş benim işlemci 64 bitlik core 2 duo olduğu için vista 64 bitlik indirdim herhalde bu yüzden oturum açıkken izin vermiyor ve bu yüzden xp nin üzerine kuramayacağım herhalde il giniz için ve emeginize çok teşekkür ederim.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
bit, hata, mesaji, mesajı, vista

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
XP SP3 ü Kurarken HATA... | bir iç hata oluştu Justman Windows XP / Dizin 9 07.05.08 23:32
0x80070017 Hata Mesajı(home Premiu Lisanslı Ve Türkçe) by_aykol42 Sorunlarınız 3 20.04.08 11:51
shlwapi.dll Hata Mesajı ve Çözümü ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 03.06.07 10:49
Oyunları Açarken Çıkan Hata Mesajı engintunbel Sorunlarınız 1 22.03.07 19:56
Windows Update Hata Mesajı barisaltintas61 Sorunlarınız 5 27.02.07 11:52

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:14.