| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
vista 64 bit dvd sini taktığımda kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye bi hata verdi şuan makinede windows xp media center edition kurulu lütfen acil yardım. birde ben vistayı windows xp media center edition üstüne kuracağım buna göre izah edebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler. :unsure: |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
2 farklı yere konu açmanın sebebini anlamış değilim ...
Boot ederek mi kurmayı deniyorsun ? |
|
|
||||
|
||||
|
Forumda araştırma yapmayı unutmayın...
Yükseltme DVD'si ile Temiz Kurulum http://www.warezdestek.com/forum/Yuekseltm...plr_l-t860.html Windows XP Media Center kurulu bir sistemi aşağıdaki Vista sürümlerine yükseltemezsin. Windows Vista Home Basic Windows Vista Business
|
||||
|
||||
|
Burayı incelermisin ;
Kod:
http://support.microsoft.com/kb/932795/tr |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar öncelikle iki yere konu açtıgımiçin özür dilerim yanlış yere konu açtıktan sonra gördüm sorunlarınız bölümünü bu arada ilginiz için teşekkürler benim makine hp bilmiyorum biliyormusunuz ama hp de bi recovery bölümü var bu silinince garanti gidiyo bu yüzden yükseltme yapmam lazım ama oturum açıkken vista dvd sini takınca kurulum bu işletim sistemi sürümünde çalışmaz.windows yüklemek için lütfen yükleme medyasından önyüklemeyi deneyin. diye bi hata veriyo. boot ederek yüklemeye çalıştıgımda ise yükseltme yapmak için oturum açıkken yükleme yapın diyo yani sadece temiz yüklemeye izin veriyo benim bilgisasyar c: ve d: olarak iki partisyon d: ye dokunamıyosun orası hp nin recovery yedekleme diski makineyi satın aldıgım yerdeki arkadaş temiz kurulum yapma xp nin üzerine kur dedi yoksa recovery gider yani garanti gider makineyi alalı 2 ,3 ay oluyor yani garanti gitsin istemiyorum yoksa temiz kurulum yapacam yardımcı olursanız sevinirim bi yolunu bilen varsa yardım etsin lütfen şimdiden teşekkürler .
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Tags |
| mesaji, hata, bit, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| vista defender hata kodu 0x8024401b. | yusuf | Sorunlarınız | 0 | 06.08.07 19:16 |
| Vista açılışta APPCRASH diye bir hata veriyor | gakgoş | AppCrash | 1 | 12.06.07 21:19 |
| shlwapi.dll Hata Mesajı ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 03.06.07 11:49 |
| Oyunları Açarken Çıkan Hata Mesajı | engintunbel | Sorunlarınız | 1 | 22.03.07 20:56 |
| Windows Update Hata Mesajı | barisaltintas61 | Sorunlarınız | 5 | 27.02.07 12:52 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |