| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
dün 64 bit vist yı kurdum sorunlar şöyle 1-anakart sürücülerini yüklemek istiyorum installe izin vermiyor tanımlanamayan digital sürücü hatası veriyor (anakart p5b vm iki sistem kullanıyorum xp de var bios güncel) 2-ing dil paketini kurdum fakat gadget özelliğini kullanamıyorum sistemi ing yaptımvista ek özellik güncellleştirmelerine baktım yok daha önce 32 bit kurmuştum onda gadgeti aynı yöntemle çalıştırmıştım 3-en önemli sorun aktif haber gibi flashlı sitelere girdiğimde ie eklenti yüklemek istiyor izin istiyor devam diyorum aynı yazı tekrar tekrar yeniden çokıyor |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Kullandığınız donanımlar digital olarak imzalanmamışsa Vista 64x sürümüne kuramazsınız. Ama siz yinede "bunu" bir denermisiniz.
Ayrıca kullanıcı hesabınız Admin(Yönetici) mi? Son olarak GadGet özelliği dediğin DreamScene mi? Tam olarak anlamadım. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
admin şu internet expolerer sorununa da bi el atarmısın çok tşk |
|
|
||||
|
||||
|
Bakın Aero özelliği açık değilse Windows Ultimate Extras' da DreamScene özelliği gözükmez.
İnternet explorer da internet seçeneklerine girelim burada sil butonuyla eklentileri silelim daha sonra gelişmiş bölümünden ayarlar penceresine geçerek üçüncü taraf tarayıcı uzantılarını etkinleştir bölümünün işaretini kaldırarak uygulayın daha sonra internet sayfalarının hepsini kapatarak yeniden açın. Olmazsa başka çözüm önerilerim olacaktır. |
|
|
||||
|
||||
|
ie den active x denetimini kapatarak ie sorununu çözdüm
dediklerinizi uygulayacagım aero için anakart sürücülerini yüklemek içinde asusun sitesine bi bakayım aero yu nerden açabilirim peki |
|
|
||||
|
||||
|
ekran kartı onboard desteklemediği için aero özelliği açılmıyo olabilir mi yanlış hatırlamıyorsam önceki kurdugum 32 bitte ing dil paketi yükleyince kendi sitesinden indirmiştim
|
|
|
||||
|
||||
|
Aero özelliği açılmadıysa aşağıda yazılanları uygulayın;
Başlat' tan çalıştır' a gelelim ardından "regedit" yazıp enterlayalım ve bu yolu izleyelim; "HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows/ DWM" Composition anahtarını çift tıklayıp 1 değerini girin. Composition Policy anahtarını çift tıklayıp 2 değerini girin. Kayıt defterinden çıkın ve "Başlat -> Tüm Programlar -> Donatılar -> Komut İstemi" ni sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" ı seçin. "net stop uxsms" yazıp enterlayın ve ardından "net start uxsms" yazıp enterlayın. |
|
|
||||
|
||||
|
dediklerinizi aynen uyguladım fakat sonuç yokkişişelleştirme masaüstü arka planda aero seçeneginin çıkması lazım ama yok
sizide yoruyorum ilginiz için çok tşk ederim |
|
|
||||
|
||||
|
Bellek miktarın nedir.Bildiğin gibi 32 Bit Vista ile 64 Bit Vista nın bellek gereksinimleri farklı.IE7 flash sorunu için birazdan birkaç yol gösterebilirim.
|
||||
|
||||
|
sistem
e4400 p5b-vm onboard 2*1 kingston 667 flash sorunu için yol gösterirseniz iyi olur active x i kapattım uyarı verip duruyor sürücüleride asusun sitesinden indirdim yükledim tşk |
|
|
||||
|
||||
|
ActiveX'i aç.
Araçlar-Internet Seçenekleri-Güvenlik-Özel Düzey 'e gir ve ActiveX ayarlarını default'a al... Ayrıca anakartında onboard VGA var.Eğer fiziksel bir ekran kartı kullanmıyorsan, X3000 grafik yongası 64Bit altında düşük performans veriyor..
| sorunlari, bit, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Dosya Transferi Sırasında Oluşan Stabilite Sorunları | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 25.08.07 10:02 |
| ADSL/Kablo Modem Kesinti Sorunları | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 6 | 21.06.07 21:10 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |