| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows Vista ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
vistayı yükledim sorunsuz yüklendi ve çalışmakta fakat kurulum dvd sini çıkarıp bilgisayarı yeniden başlattığımda vista açılırken bootmgr dosyası eksik crtl+alt+del hatası vermekte. kurulum dvd sini takıp tekrardan bilgisayarı açtığımda sorunsuzca açılmakta. bu sorun neden kaynaklanıyor nasıl çözebilrim yardımlarınız bekliyorum. şimdiden teşekkürler. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Sistemine bağlı bir UPS var mı ?
Harddiskin PATA mı ? |
|
|
||||
|
||||
|
ya ben dün bilg aldım aynı sorunu bende yaşıyorım ya bu sorunu çözebildiyseniz nasıl yaptınız yazarmısınız sinirlerim bozuldu ya
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Slic tablosu ile ilgili aktivasyon,her anakartta işe yaramıyor.Çoğu anakart için yayınlanan özel bios dosyalar var.Mydigitallife forumlarında bulabilirsin.
Açılıştaki sorunun ek kolay çözümü,Vista DVD'si ile sistemi başlattıktan sonra kurtarma seçeneklerine girmek ve *Startup Repair* 'i seçmek. |
|
|
||||
|
||||
|
sizdeki sorun vistanın orjinal olmaması ve microsoft tarafından windows içindeki o dosyanın silinmesidir. yani anlicanız xp deki orjinal olmayan windowslar için microsoftun geliştirmiş olduğu bu av tekniği vistada da devam etmekte. aynısı benimde başıma geldi. sistem geri yüklemeyide kabul etmedi. bende sildim ve yeniden kurdum. benimde başıma microsoftun sitesinden direct yükledikten sonra geldi. pc yi kapattım ve sabah açtığımda bu hata ile karşılaştım. ikinci bir işletim sistemi kullanıyorsanız şanslısınız tabi. dosyaların yerini bulup tamamlayabilirsiniz sanırım.
size kolay gelsin... |
|
|
||||
|
||||
|
selam arkadaşlar başka başlık açmak istemedim aynı hatayı bende alıyorum.2. yedek hddnin kablosunu çıkarttığımda düzeliyor fakat bu hatayı tamamen ortadan nasıl kaldırabilirim ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Bide windows vista destek diye site acmıslar, şu sorunu çözemedikten sonra bu siteyi niye actınız ya :P
Allahımın kör cahilleri ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
http://www.wvdestek.com/genel-bilgi-...ve-cozumu.html |
![]() |
| Tags |
| yardim, veriyor, hatasi, eksik, dosyasi, bootmgr, acilista, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Açılışta Missing Operating System Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 4 | 22.07.08 15:21 |
| Windows Açılışındaki BOOTMGR Missing Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 11.02.08 19:19 |
| bootmgr hatası | setenay | Sorunlarınız | 1 | 25.10.07 00:05 |
| Açılışta "boot.ini dosyası eksik" Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 14.09.07 13:02 |
| Vista açılışta APPCRASH diye bir hata veriyor | gakgoş | AppCrash | 1 | 12.06.07 21:19 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |