vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım

Windows Vista Kategorisinde ve  Sorunlarınız Forumunda Bulunan  vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>vistayı yükledim sorunsuz yüklendi ve çalışmakta fakat kurulum dvd sini çıkarıp bilgisayarı yeniden başlattığımda vista açılırken bootmgr dosyası eksik crtl+alt+del ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 12.07.07, 19:07
Member

vistayı yükledim sorunsuz yüklendi ve çalışmakta fakat kurulum dvd sini çıkarıp bilgisayarı yeniden başlattığımda vista açılırken
bootmgr dosyası eksik crtl+alt+del
hatası vermekte. kurulum dvd sini takıp tekrardan bilgisayarı açtığımda sorunsuzca açılmakta. bu sorun neden kaynaklanıyor nasıl çözebilrim yardımlarınız bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Alıntıyla Yanıtla

dolphin76 Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası... Sorunlarınız ICEEXOL 8 5518 12.07.07 19:07

Eski 20.07.07, 15:02
Yönetici

Yer: Adana

Sistemine bağlı bir UPS var mı ?
Harddiskin PATA mı ?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 24.10.07, 08:46
Member

ya ben dün bilg aldım aynı sorunu bende yaşıyorım ya bu sorunu çözebildiyseniz nasıl yaptınız yazarmısınız sinirlerim bozuldu ya
Alıntıyla Yanıtla
Eski 31.12.07, 11:22
Member

Alıntı:
Originally posted by ICEEXOL@Jul 20 2007, 14:02
Sistemine bağlı bir UPS var mı ?
Harddiskin PATA mı ?
[snapback]3948[/snapback]
Hocam bendede olmadı bot bootmgr slic crack açılışta mising bootmgr ctrl+alt+delete yazıyo ctrl+alt+delete yapınca yine aynı ekran geliyo bende ups var ondanmı oluyor ne alakası varsa anlayamadım?
Alıntıyla Yanıtla
Eski 31.12.07, 12:22
Yönetici

Slic tablosu ile ilgili aktivasyon,her anakartta işe yaramıyor.Çoğu anakart için yayınlanan özel bios dosyalar var.Mydigitallife forumlarında bulabilirsin.

Açılıştaki sorunun ek kolay çözümü,Vista DVD'si ile sistemi başlattıktan sonra kurtarma seçeneklerine girmek ve *Startup Repair* 'i seçmek.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.01.08, 06:00
Member

sizdeki sorun vistanın orjinal olmaması ve microsoft tarafından windows içindeki o dosyanın silinmesidir. yani anlicanız xp deki orjinal olmayan windowslar için microsoftun geliştirmiş olduğu bu av tekniği vistada da devam etmekte. aynısı benimde başıma geldi. sistem geri yüklemeyide kabul etmedi. bende sildim ve yeniden kurdum. benimde başıma microsoftun sitesinden direct yükledikten sonra geldi. pc yi kapattım ve sabah açtığımda bu hata ile karşılaştım. ikinci bir işletim sistemi kullanıyorsanız şanslısınız tabi. dosyaların yerini bulup tamamlayabilirsiniz sanırım.

size kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 25.01.08, 17:53
Member

selam arkadaşlar başka başlık açmak istemedim aynı hatayı bende alıyorum.2. yedek hddnin kablosunu çıkarttığımda düzeliyor fakat bu hatayı tamamen ortadan nasıl kaldırabilirim ayrıntılı şekilde anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Alıntıyla Yanıtla
Eski 06.04.08, 16:34
Member

Varsayılan Cevap: vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım

Bide windows vista destek diye site acmıslar, şu sorunu çözemedikten sonra bu siteyi niye actınız ya :P
Allahımın kör cahilleri
Alıntıyla Yanıtla
Eski 06.04.08, 18:09
Yönetici

Varsayılan Cevap: vista açılışta bootmgr dosyası eksik hatası veriyor. yardım

Alıntı:
Orijinalini gönderen: esattuncer Mesajı görüntüle
Bide windows vista destek diye site acmıslar, şu sorunu çözemedikten sonra bu siteyi niye actınız ya :P
Allahımın kör cahilleri
İlk önce *destek* kelimesinin anlamını öğrenin,daha sonra aşağıdaki konudan devam edin.Sonrasında ise forumu terkedin.

http://www.wvdestek.com/genel-bilgi-...ve-cozumu.html
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
acilista, açılışta, bootmgr, dosyasi, dosyası, eksik, hatasi, hatası, veriyor, vista, yardim, yardım

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Açılışta Missing Operating System Hatası ve Çözümü ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 4 22.07.08 14:21
Windows Açılışındaki BOOTMGR Missing Hatası ve Çözümü ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 11.02.08 18:19
bootmgr hatası setenay Sorunlarınız 1 24.10.07 23:05
Açılışta "boot.ini dosyası eksik" Hatası ve Çözümü ICEEXOL Windows XP / Dizin 0 14.09.07 12:02
Vista açılışta APPCRASH diye bir hata veriyor gakgoş Sorunlarınız 1 12.06.07 20:19

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 03:28.